Certificari si proiecte | vezi toate

Produse Demeter

Demeter este marca pentru produsele din agricultura biodinamică. Numai partenerii strict controlați și legați contractual pot folosi marca. Un proces cuprinzător de verificare asigură respectarea strictă a standardelor internaționale de producție și prelucrare a Demeterului, precum și a reglementărilor organice aplicabile în diferite țări; fără decalaj, la fiecare pas, de la producția agricolă până la prelucrarea și ambalarea produselor finale.

Cerințele holistice ale Demeter depășesc reglementările impuse de guvern. Nu numai că exclud utilizarea îngrășămintelor sintetice și a agenților chimici de protecție a plantelor în producția agricolă agricolă sau aditivii artificiali în timpul prelucrării, dar necesită, de asemenea, măsuri foarte specifice pentru consolidarea proceselor de viață în sol și alimente.

Fermierii și procesatorii Demeter contribuie activ la modelarea unui viitor care merită să trăiască, creând alimente sănătoase cu gusturi distincte, cu adevărat "Alimente cu caracter". Demeter - Brandul în care poți să te încrezi.

© 2013-2019
Biogama Distribution SRL