Mix de faina pentru paine neagra FARA GLUTEN

Mix de faina pentru paine neagra FARA GLUTEN

Faina bio si gris

Pret: 21.44 lei

Cod produs: 613416
Producator: Bauck Hof
Greutate: 500g

Adauga in cos
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi
mai mari de 200lei
LIVRARE DIN STOC
24/48 h
prin curierat rapid

Ingrediente:

făină integrală din orez*36%, semințe de floarea soarelui*, amidon de porumb*, semințe de in zdrobit*, semințe de in* intregi, pulbere aluat acru din hrisca* (hrișcă făină*, quinoa*, culturi starter), sare de mare,  praf de sirop din orez*, pudră de caramel*, maltodextrină*, agent de îngroșare: gumă de guar*.


*provin din agricultura ecologica.

Pâine neagra fără gluten - rapid și ușoar. Se adaugă doar apă și drojdie.
Rezulta aproximativ 750 g de pâine. O pâine cu drojdie fără gluten, ferma, cu un miez  neagru. O rețetă tradițională cu semințe de floarea-soarelui și semințe de in.Mixul nostru de coacere pentru painea neagra reuseste atat in prepararea clasica cat si in masina automata de paine.

Acest produs este fără gluten.
Fiecare lot de produse fără gluten este analizat pentru lipsa de gluten în laboratorul producatorului imediat după producție. Toate produsele fără gluten sunt înregistrate la Societatea Celiatică Germană.

Mod de preparare:

1. Se amesteca continutul pungii cu un pachetel de drojdie.
2. Se adauga 350ml apa calduta(daca se foloseste drojdie proaspata se pune jumatate de cub care se dizolva in prealabil in apa calduta).
3. Cu ajutorul unui mixer de mana se amesteca ingredientele circa 5 minute.
4.Se pune faina de orez pe maini si i se da aluatului o anumita forma dupa care se aseaza intr-o tava.Cu ajutorul unei pensule se unge aluatul pe deasupra cu ulei.
5. Se acopera tava cu folie si se pune intr-un loc cald unde se lasa 15 minute.
6.Se incalzeste cuptorul la 225 grade la partea de jos si partea de sus , se introduce aluatul unde se lasa la copt circa 50 minute.
7. Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit pe un gratar. Preparare cu masina de paine: Se pune in cuva masinii 350ml apa calduta, mixul de faina si un plic drojdie uscata.

Va recomandam un program rapid pe treapta coacere "inchisa la culoare" Dupa ce incepe procesul de amestecare se curata aluatul de vreo 2-3 ori de pe marginea cuvei masinii.


Valori nutritive:
kj: 1786
kcal: 427
grasimi: 19,4g
acizi grasi saturati: 2,3g
glucide: 45,9g
zaharuri: 2,8g
fibre: 7,4g
proteine: 13g
sare: 1,94g
* - doza zilnica recomandata

Alte produse din Faina bio si gris

15%
Faina de linte rosie, 250g

16.3213.87lei

adauga in cos
Faina de secara tip 1150 , 1kg

8.39lei

adauga in cos
© 2013-2018
Biogama Distribution SRL