Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Acest produs nu mai face parte din oferta Biogama.
Chana Dal este format din năut pe jumătate decojit și este o parte indispensabilă a bucătăriei ayurvedice și indiene. De obicei se face cu Ghee, diverse condimente și legume de sezon și se servește simplu sau cu orez. La fel ca năutul în sine, Chana Dal are un gust ușor și ușor de nuci.
Se spală Chana Dal și se înmoaie în multă apă rece timp de 8-12 ore. Apoi toarnă apa și clătește nautul. Aduceți 1 cană de naut la fierbere cu aproximativ 3 căni de apă proaspătă și fierbeți ușor cu capacul închis. In aproximativ 15 minute va fi ferm la muscatura. Adăugați sare numai după gătit.
Jumatati de năut* decojit Chana Dal, ulei de floarea soarelui*.
*provin din agricultură ecologică controlata.