Mix de faina pentru prajitura cu branza FARA GLUTEN

Mix de faina pentru prajitura cu branza FARA GLUTEN

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 17.54 lei

Cod produs: 529187
Producator: Bauck Hof
Greutate: 485g

Adauga in cos
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi
mai mari de 200lei
LIVRARE DIN STOC
24/48 h
prin curierat rapid

Ingrediente:

fulgi de ovaz* integrali, fara gluten 47%, zahar de trestie integral, amidon de porumb, scortisoara*.


*provin din agricultura ecologica

Mod de preparare( cu ou si branza : 125g unt, 4 oua, 750g branza, suc de la 1/2 lamaie) sau pentru placinta vegana() 125g margarina, 750g iaurt de soia sau vanilie, suc de la 1/2 lamaie. Se topeste untul sau margarina si se amesteca cu mixul de faina.Se lasa sa stea putin dupa care se aseaza intr-o forma cu diametrul de 24cm. Se ridica conturul circa 2cm dupa care cu dosulunei linguri introdusa in apa se preseaza foarte bine aluatul in forma. Pentru umplutura se amesteca foarte bine ouale cu branza si sucul de lamaie. Se toarna umplutura in forma din aluat se egalizeaza , dupa care se introduce in cuptor circa 50-60 minute la temperatura de 200 grade Celsius.In cuptor prajitura se aseaza la partea de jos.Prajitura este coapta cand si partea de mijloc s-a ridicat.Nu se foloseste ventilatia fortata in cuptor.

 


Valori nutritive:
kj: 1617
kcal: 382
grasimi: 3.1g
acizi grasi saturati: 0.5g
glucide: 80g
zaharuri: 46g
fibre: 4.6g
proteine: 6.2g
sare: <0.01g
* - doza zilnica recomandata
© 2013-2018
Biogama Distribution SRL