Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
*provin din agricultura ecologica
Uşor la gust, ideal pentru maioneză şi dressing pentru salate.
Întrebuinţare:
Pentru gătit menajant, ideal pentru maioneză, tartar şi dressind pentru salate.
Origine și fabricare:
Floarea soarelui(Helianthus annuus) provine inițial din America. Ea crește atât în zonele cu climă rece cât și în zonele cu climă caldă. Sâmburii pentru uleiul de floarea soarelui îi achiziționăm din Germania sau din Franța unde aceștia sunt prelucrați gentil. Țara de proveniența este stipulată pe etichetele noastre. În funcție de recoltă se pot obține diverse variante de gust ale uleiului, așa cum se întâmpla și în cazul vinului. Uleiul fin de floarea soarelui este dezodorizat după procesul gentil de presare. Acest lucru înseamnă că mirosul și gustul uleiului este înlăturat cu ajutorul vaporilor de apă. În urma acestui proces nu rezultă acizi grași trans, deoarece temperatura este sub 180 grade Celsius.
Interesant:
Uleiul de floarea soarelui este un “Allround-expert”(expert bun la toate), care nu poate lipsi din nicio bucătărie. Uleiul nostru fin de floarea soarelui cu gustul său blând de alune se potrivește foarte bine pentru realizarea maionezei și a sosului Remoulade, dar și pentru coacerea aluatului cu brânză de vaci.
Tipps:
- Pentru salata de fasole cu sâmburi prăjiți de floarea soarelui;
- Pentru pâinea intregală și prajitura de nuci.
Ulei obtinut din semințe de floarea soarelui*,presate la rece, dezodorizat.
Declarație nutrițională pentru 100ml: