Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Argint pentru magazinul bio Byodo

Argint pentru magazinul bio Byodo

Publicat în: Stiri din bio
La data: 2023-05-10

Feinsinn - Bioladen & Genussküche este un loc în care să te simți bine și să te bucuri de locația companiei Byodo din Mühldorf am Inn - o experiență de cumpărături pentru toate simțurile. Ne-am întrebat: Simt și clienții noștri același lucru? Ce apreciază ei în mod deosebit și ce dorințe rămân încă deschise? Pentru a afla, am participat din nou la sondajul cititorilor "Best Organic Shops 2021" al revistei de alimentație naturală Schrot & Korn și suntem încântați de rezultatele excelente!

57.000 de participanți au evaluat peste 2.200 de magazine bio la categoriile prospețime, varietate de sortimente, raport preț-performanță, expertiză, atmosferă și ambalaje durabile cu 1 până la maximum 5 stele. Feinsinn a intrat în primii 140 de câștigători în clasamentul general și a fost recompensat cu fantasticul premiu general de argint la categoria "supermarketuri ecologice cu suprafața de 400 m²".

Peste 150 de clienți din Mühldorf și din împrejurimi au evaluat magazinul nostru ecologic. În medie, Feinsinn a primit 4,6 din 5 stele. Suntem foarte mulțumiți că au fost lăudate în special gama noastră extinsă de produse proaspete, precum și serviabilitatea și sfaturile de specialitate. Atmosfera generală deosebit de frumoasă și bucătăria gourmet cu centrul său verde și primitor au fost, de asemenea, remarcate.

O noutate în sondajul cititorilor a fost categoria "Ambalaje durabile". Aici s-a putut observa în mod clar cât de mult le este dragă această temă clienților noștri și cât de importantă este și pentru noi. De la deschiderea magazinului nostru bio în noiembrie 2017, am pus un mare accent pe produsele neambalate sau ambalate în mod durabil în selecția noastră. De exemplu, clienții au avut posibilitatea de a-și umple propriile recipiente cu cele mai bune paste Byodo încă de la început.

Cel mai recent pas în direcția "ambalajelor durabile" este integrarea sistemului de depozit pentru ceștile de cafea returnabile de la compania RECUP din München. Ceștile, fabricate din plastic robust și reciclabil, pot fi împrumutate de la tejgheaua brutăriei Feinsinn pentru o garanție de 1 euro și pot fi returnate la orice cafenea sau brutărie participantă din întreaga Germanie. În săptămânile următoare, bolurile reutilizabile în sistem de depozit (REBOWL) pentru prânzul organic "To Go" se vor muta, de asemenea, în Feinsinn Genussküche.
Dorim să profităm de această ocazie pentru a le mulțumi încă o dată clienților noștri fideli pentru numeroasele participări, pentru laudele ample și pentru ideile inspirate! Ce feedback minunat am primit de la fiecare dintre ei! Aceste rezultate sunt o confirmare și o motivație în același timp pentru a continua să vă oferim cea mai bună plăcere organică și o atmosferă de bine - mult dincolo de cumpărături - cu Feinsinn-ul nostru.

Promoții produse bio

-20%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

Bulgur demeter bio Spielberger, 500g

15.8214.24 lei

adaugă în coș
-25%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-15%

5.00 din 11 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

-15%

5.00 din 2 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-20%

5.00 din 8 voturi

-20%

5.00 din 5 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008