Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Burgeri vegetarieni Davert, gustosi și fără carne

Burgeri vegetarieni Davert, gustosi și fără carne

Publicat în: Produse bio
La data: 2023-01-11

Pionierul BIO Davert oferă cinci varietăți de burgeri fără carne, de calitate organică, pe care îi puteți prepara singuri. Pregătirea este o joacă de copii: pur și simplu adăugați apă la amestecul gata preparat, amestecați, lăsați să stea puțin, formați și prăjiți într-o tigaie până când devin crocante pe ambele părți. Asta e tot.

Ce au în comun orașele Hamburg, Bremen, Berlin sau Stuttgart? În afară de faptul că sunt metropole și capitale ale unor landuri germane, mai au un lucru în comun: există și în SUA. În special în Midwest, pe hartă se găsesc numeroase nume de orașe germane. Până în secolul al XX-lea, majoritatea imigranților proveneau din Germania. De multe ori, aceștia au dat noilor așezări nume din țara lor natală, cum ar fi New Ulm, New Trier sau New Leipzig. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, sufixul "New" a fost omis, ca în cazul orașelor Schaumburg, Meppen sau Paderborn din statul american Illinois. Numele orașelor din sudul Germaniei sunt în mod evident rare. Hanovra apare de 40 de ori, urmată îndeaproape de Berlin (38 de ori) și Hamburg (30 de ori). Dacă ortografia nu ar fi fost schimbată în "Frankfort" sau "Frankford", ar fi existat și 25 de Frankfurt-uri. Numeroasele toponime germane au contribuit, cu siguranță, și la faptul că timp de 200 de ani a persistat legenda conform căreia germana ar fi devenit limba oficială a SUA la un pas de a deveni limba oficială.Rădăcinile legendei Muehlenberg datează din 1794, când coloniștii germani din Virginia au înaintat o petiție către Camera Reprezentanților din SUA. În aceasta, ei au cerut ca textele legislative să fie publicate și în limba germană. Cu toate acestea, petiția a fost respinsă cu 42 de voturi pentru și 41 împotrivă. Dintre toți oamenii, președintele Camerei Reprezentanților, Frederick August Conrad Muehlenberg, de origine germană, s-a abținut. Ulterior, el a declarat: "Cu cât mai repede germanii devin americani, cu atât mai bine". Un vot privind limba oficială nu a avut loc în SUA nici până în prezent. Cu toate acestea, încă de la începutul secolului al XVIII-lea a circulat zvonul că abținerea lui Muehlenberg ar fi împiedicat ca germana să devină a doua limbă oficială. De la A de la Anschluss la Z de la Zeitgeist, unele cuvinte germane s-au strecurat totuși în uzul american.

Imigranții germani au avut probabil mai multă influență asupra obiceiurilor alimentare ale americanilor decât asupra limbii. La urma urmei, cel mai popular fel de mâncare din SUA este hamburgerul. În medie, fiecare american mănâncă trei hamburgeri pe săptămână. Cu toate acestea, originea sa exactă este încă neclară. Mai multe teorii presupun că a fost numit de fapt după orașul de pe Elba. Pentru că la sfârșitul secolului al XIX-lea, acolo se vindeau deja chiftele în chifle. O variantă numită "Rundstück" este considerată strămoșul hamburgerului. La "Rundstück", o felie de friptură cu sos a fost înfiptă în chiflă. Această gustare a fost oferită și pe vapoarele cu care emigranții traversau Atlanticul. Printre aceștia s-a numărat un danez pe nume Luis Lassen, care a deschis un snack bar în New Haven, Connecticut, în 1895. El este considerat inventatorul hamburgerului clasic. Rețeta sa simplă consta doar din carne tocată de vită, ceapă, roșii, brânză și două felii de pâine albă. Unde și de către cine a fost inventat hamburgerul în forma sa actuală este în continuare subiectul unei dezbateri pasionale în SUA. În afară de Lassen, mai există o jumătate de duzină de candidați. Cu toate acestea, Louis' Lunch a fost catalogat ca fiind locul de naștere al hamburgerului de către Biblioteca Congresului SUA încă din anul 2000.

În mai puțin de 100 de ani, hamburgerul a trecut de la o gustare pentru emigranți la un fel de mâncare național în SUA. Cu toate acestea, de la jumătatea secolului XX a fost vândut în principal în lanțurile de fast-food. De asemenea, acestea au făcut ca hamburgerul american să fie acum disponibil în aproape toată lumea. Cu toate acestea, faptul că hamburgerul a fost servit cu cartofi prăjiți și cola timp de zeci de ani nu i-a făcut o reputație prea bună în afara Americii. Astăzi, felia de carne tocată la grătar între cele două jumătăți de chiflă este adesea reprezentativă pentru efectele negative ale producției de carne și ale fast-food-ului. Cu toate acestea, există și o contratendință: burgeri vegetarieni și vegani. Deoarece tot mai mulți oameni renunță în mod conștient la carne, există acum multe opțiuni noi de burger.
Pionierul german Davert oferă cinci varietăți de burgeri fără carne, de calitate ecologică, pentru a fi gătiți acasa. Pregătirea este o joacă de copii: pur și simplu adăugați apă la amestecul gata preparat, amestecați, lăsați să stea puțin, formați și prăjiți într-o tigaie până când devin crocante pe ambele părți. S-a făcut. Atât burgerul de linte, cât și burgerul BBQ pe bază de semințe verzi sunt potrivite pentru toate variantele clasice de burger. Dacă preferați ceva mai exotic, încercați Quinoa Burger sau Asia Burger. Ambele pot fi acoperite ca niște burgeri clasici, dar au și un gust excelent ca o singură bucată cu mâncăruri de orez și sosuri asiatice. Prietenii bucătăriei orientale se pot delecta dupa preferinta cu Davert Orient Burger. Hamburgerul, fin asezonat cu mirodenii aromatice, merge deosebit de bine cu pâine pita proaspătă și hummus. Descoperiți varietatea consistentă de burgeri vegetarieni cu Davert Burgers. Bucurați-vă de masă.

Promoții produse bio

-10%

0.00 din 0 voturi

-25%

0.00 din 0 voturi

-45%

0.00 din 0 voturi

-35%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-5%

5.00 din 1 vot

-25%

0.00 din 0 voturi

-30%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-25%

5.00 din 6 voturi

-20%

0.00 din 0 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008