Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Durabilitatea, un bun pentru noi toți

Durabilitatea, un bun pentru noi toți

Publicat în: Stiri din bio
La data: 2021-04-30

Mancarea naturala a fost intotdeauna mai mult decat organica
Multe companii din sectorul ecologic au aparut pentru ca fondatorii au dorit sa puna ceva social in miscare. Industria a inceput sa construiasca o lume diferita a afacerilor. Acest lucru a creat o comunitate strans legata si a modelat industria alimentara naturala de peste 40 ani.
Dedicarea unei diete si unui stil de viata durabil si angajat in calitatea alimentara – acest lucru dateaza de decenii, inainte ca alimentele organice sa devina un mega trend.

De asemenea, la bord si o parte din acesta o reprezinta comertul cu specialisti in alimente naturale, cu care impartasim valori comune. Suntem bucurosi sa facem parte din industria organica colorata, diversa si dedicata.

durabilitate allos

 

Actionand sustenabil impreuna
Nu suntem singuri in dorinta noastra de a obtine beneficii durabile: impreuna cu alte companii exemplare, suntem implicati in diverse asociatii, initiative, grupuri de interese si proiecte de durabilitate.
Ii insotim pe unii ca membri fondatori chiar de la inceput si asteptam cu nerabdare un progres comun. Bantam, de exemplu, sustine cultivarea soiurilor de porumb rezistente la seminte si ofera un exemplu impotriva ingineriei gentice. Si in calitate de membru al asociatiei de miere, suntem dedicati apiculturii durabile.

-10%


Impreuna cu multe alte companii, am fondat o alianta pentru o agricultura potrivita nepotilor nostri: "Ackergifte? Nein Danke!". Initiativa este impotriva utilizarii glifosatului si a altor toxine in agricultura, deorece reprezinta o amenintare pentru sanatate. In plus, unele culturi de camp din agricultura conventionala se raspandesc in toata tara si pot, de asemenea, deteriora agricultura organica. Prin urmare, acesta actiune este un angajament hotarat al agriculturii organice.

alimente allos bio

 

Suntem certificati B Corp ™
O parte din propria noatra strategie de sustenabilitate este aceea de a face si mai exemplara responsabilitatea noastra fata de societate si mediu.
Credem cu tarie ca companiile de succes ar trebui sa isi foloseasca puterea pentru a rezolva provocarile societale, mai degraba decat sa maximizeze profiturile.
De aceea, am obtinut certificarea B Corp ™. Suntem oficial una dintre cele aproximativ 2600 de companii certificate din 60 de tari din intreaga lume – si suntem foarte mandri de asta.

Salvati mancarea!
In Germania, 18 milioane de tone de alimente sunt irosite in fiecare an: o incarcatura de camion pe minut.
Alimentele trebuie sa fie mai apreciate si dorim sa cream o mai mare constientizare in societate si politica. In termeni practici, acest lucru inseamna pentru noi: donam in mod regulat produse catre SIRPLUS. Start-up-ul de impact social la nivel german economiseste alimente si le indruma inapoi in ciclul economic. Alimentele donate sunt revandute pe pietele de economisire a alimentelor si intr-un magazin online sau donate.
Vrem ca economisirea alimentelor sa fie un lucru normal si sa facem pe toata lumea sa fie economisitor de alimente.

UnternehmensGrun (Compania verde)
Deoarece suntem convinsi ca ecologia si econoia trebuie sa mearga impreuna, facem parte din UnternehmensGrun.
Cu peste 270 de companii membre, lucram impreuna pentru conditii mai bune in domeniul afacerilor durabile. Asociatia reprezinta combinatia de ecologie, economie si responsabilitate sociala si concepe concepte si idei strans legate de practica antreprenoriala a companiilor membre.
Impreuna cu UnternehmensGrun, lucram pentru practici de afaceri responsabile. Practici care nu sunt promovate in exterior, ci si traite si respectate din interior.

allos bio

Promoții produse bio

-25%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

-45%

0.00 din 0 voturi

-15%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 2 voturi

Bomboane cu ghimbir bio BIOdeta, 75g

10.6010.07 lei

adaugă în coș
-35%

0.00 din 0 voturi

-30%

5.00 din 4 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-50%

0.00 din 0 voturi

-15%

0.00 din 0 voturi

-15%

0.00 din 0 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008