Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Moara de faina Spielberger: maiestrie si tehnologie de ultima generatie

Moara de faina Spielberger: maiestrie si tehnologie de ultima generatie

Publicat în: Stiri din bio
La data: 2022-01-07

O moara este o moara – nu?
Majoritatea oamenilor isi asociaza ideaa despre o moara de cereale cu gratarul lui Wilhelm Busch. Desigur, acest lucru este departe de realitatea de astazi. La fel ca multe mestesuguri traditionale, si cea a morarului este, de asemenea: pe de o parte, o arta care a fost rafinata in interior de-a lungul multor sute de ani. Pe de alta parte, trebuie indeplinite cele mai moderne cerinte privind productia si siguranta igienei. Fabrica noastra de artizanat functioneaza in mod ecologic in mod constant – cu scopul de a oferi doar cea mai buna calitate organica. 

Lucrati cu maiestrie, actionati antreprenorial.
O moara fabricata manual este o conditie prealabila pentru procesarea conservarii valorii. Ecologic constant, cu cele mai moderne cerinte de productie si siguranta  igienica, cu scopul de a produce doar cea mai buna calitate organica. O revendicare la care nu exista nicio alternativa la modul nostru de lucru.

Cu ochii-n patru, dornici pentru posibilitati, continuam sa dezvoltam in mod constant moara. Acolo unde are sens ecologic, putem automatiza pasii de lucru pentru a reduce stresul cauzat de munca fizica grea. Asta nu schimba faptul ca procesam materiile prime in mod deosebit cu blandete si consecventa in starea lor naturala.

Sensul muncii noastre
Stim: forta vietii naturii este in cereale. A pastra cat mai mult din aceasta forta de viata este cea mai importanta sarcina a morarilor: inauntru. Daca chiar iti intelegi meseria. Scopul este de a prelucra boabele intr-un mod care sa-si pastreze valoarea cat mai mult posibil. De aceea procesam materiile prime in mod deosebit cu blandete si consecventa in starea lor naturala.

De la cereale la faina: asa functioneaza moara.
Boabele sunt macinate in mai multe etape, rezultand 32 asa-numitele faini de trecere – faini de structuri diferite, de la grosiere la foarte fine, cu un continut de nutrienti si minerale foarte diferite. Arta morarilor este acum de a amesteca diferitele tipuri de faini si produse din aceste tipuri de faina.

Persoana decide.
Fabrica noastra nu este o masina de procesare tehnologica alimentara controlata de computer. Desigur, este pompat si transportat, periat si zdrobit, macinat si macinat. Cu masini si procese controlate cu precizie. Dar morarii nostri lucreaza cu toate simturile: numai cu multi ani de experienta puteti "citi" moara. Din vibratiile din cladire, maistrii pot simti: in interior daca moara functioneaza "corect", pot auzi fiecare mica abatere de la tinta, chiar si in biroul de alaturi. Mainile tale simt calitatea, ochii iti confirma ceea ce miroase nasul.

Promoții produse bio

-10%

5.00 din 4 voturi

Faina de canepa bio Rapunzel, 250g

18.5916.73 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 1 vot

Ovaz demeter bio Spielberger, 1kg

22.8521.71 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 1 vot

-15%

5.00 din 1 vot

-5%

5.00 din 14 voturi

Orez basmati integral bio Dennree, 500g

20.0419.04 lei

adaugă în coș
-35%

0.00 din 0 voturi

Paine de secara bio FrankenKorn, 250g

10.196.62 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

-15%

0.00 din 0 voturi

-15%

5.00 din 1 vot

Curmale soft fara samburi bio Rapunzel, 200g

24.9121.17 lei

adaugă în coș
-20%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 2 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008