Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Noutati in portofoliul Bauckhof

Noutati in portofoliul Bauckhof

Publicat în: Produse bio
La data: 2022-06-17

Pentru prima dată, Bauckhof oferă amestecuri de copt pentru rulouri de pâine. În plus, fulgii noștri de ovăz pentru tarta flambata (tarte flambée), fulgii de ovăz fără gluten și un amestec pentru burger din spelta cu nuci, au aparut pe rafturi din septembrie.
Inovațiile au fost inspirate de cererea clienților pentru produse fără gluten sau vegane, delicioase și rapid de preparat. Ingredientele pentru noile produse provin direct de la noua noastră moară. "Pe lângă multe alte materii prime fără gluten, cum ar fi orezul și hrișca, de un an de zile transformăm aici, pe lângă multe alte materii prime fără gluten, cum ar fi orezul și hrișca sau ovăzul organic în făină și fulgi de înaltă calitate. Acesta constituie baza pentru majoritatea noilor amestecuri.

Așadar, SchnelleBrötchen- chifle rapide din ovăz și SchnelleBrötchen – chifle rapide cu semințe sunt două produse noi, în care făina fină din noua noastră moară este cel mai important ingredient. Tot ce ai nevoie pentru o ruladă perfectă pentru micul dejun fără gluten este în pungă. Nu este nevoie de drojdie sau de timp de creștere. Doar amestecați, formați, coaceți - gata. Pentru persoanele care suferă de boala celiacă, rulourile noastre oferă o alternativă delicioasă și pufoasă la versiunea convențională fără gluten, coaptă la cuptor. Dar, bineînțeles, au un gust la fel de bun ca un produs care nu tine de dieta.



De asemenea, folosim făină de ovăz extra fină de la moara noastră în loc de grâu pentru tarta flambata (tarte flambée) - ceea ce nu numai că face ca baza să nu conțină gluten, dar îi conferă un aspect nord german fără prea multe ornamente. Simplu, rapid și super crocant.

La fel ca și fulgii noștri de ovăz: după fulgii de porumb Bauckhof, aceștia sunt oferta noastră crocantă fără gluten pentru toți cei care doresc să încerce dimineața, un mic dejun ușor, crocant și cu nuci. Fulgii crocanți sunt obținuți în mod tradițional din miez de ovăz consistent. Și nu numai că nu conțin gluten, dar sunt și neîndulciti și vegani. Acest lucru înseamnă că fulgii de ovăz de la moara Bauckhof combină trei tendințe în același timp.

O altă tendință alimentară din ultimii ani este reprezentată de burgerii vegani. Avem deja patru mixuri în gama noastră. Odată cu burgerul vegetarian de spelta cu nuci, avem acum un alt nou venit. Aici graul spelta întâlnește alunele, susanul, caju și migdalele. Un amestec crocant în care pur și simplu se adaugă apă, se lasă amestecul să se umfle puțin, se prelucrează după cum se dorește și se prăjește. Apropo: nimeni nu spune că hamburgerii trebuie neapărat să fie între două jumătăți de chiflă. Acest produs universal este, de asemenea, potrivit ca si gustare pentru petrecere, ca bază pentru salate sau ca si umplutură pentru legume la cuptor. Versatilitate oferită de Bauckhof.

Promoții produse bio

-20%

5.00 din 5 voturi

-20%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 29 voturi

-5%

5.00 din 6 voturi

-15%

5.00 din 1 vot

-5%

5.00 din 1 vot

Otet de vin rosu bio Rapunzel, 500ml

20.0519.05 lei

adaugă în coș
-25%

0.00 din 0 voturi

Pesto Arrabbiata fara gluten bio Byodo, 125g

20.7415.56 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 2 voturi

Crema de ton natur Followfish, 110g

30.0028.5 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-25%

0.00 din 0 voturi

-20%

0.00 din 0 voturi

File de ton alb natur Fontaine, 120g

23.6918.95 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

Ulei de lamaie bio Leckers, 8ml

25.3124.04 lei

adaugă în coș
© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008