Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Pâinea crocantă cu cereale bio Allos

Pâinea crocantă cu cereale bio Allos

Publicat în: Produse bio
La data: 2023-02-15

Allos Amaranth Knäcke Natur este o pâine crocantă, pufoasă și crocantă, făcută din făină de secară și făină integrală de amarant. Datorită procesului delicat de prăjire cu gheață, în care aerul rece este suflat în aluat, pâinea crocantă este deosebit de aerisită.

Nicăieri nu există atât de multe gustări ca în Suedia. În medie, fiecare suedez mănâncă aproximativ 17 kg de dulciuri pe an. Aceasta este aproape de două ori mai mult decât în restul Europei. Sâmbătă ("Lördag"), ziua tradițională a gustărilor ("godisdag"), se mănâncă foarte mult. Termenul "godis" se referă la dulciuri mici, cum ar fi gume de fructe, caramele, bomboane și ciocolată. De obicei, acestea sunt vândute din recipiente deschise și umplute în pungi de hârtie cu ajutorul unor lingurițe. În acest fel, fiecare își poate alcătui un amestec individual. Tradiția "Lördagsgodis" (dulciurile de sâmbătă) a luat naștere în anii 1950. La acea vreme, stomatologii și guvernul au recomandat limitarea consumului de zahăr la o zi pe săptămână pentru copii. Această măsură a fost menită să îmbunătățească sănătatea dentară a populației pe termen lung. Multe familii au urmat această recomandare și au cumpărat dulciuri doar sâmbăta. Chiar și astăzi, cumpărarea de "Lördagsgodis" este un ritual fix de sâmbătă pentru mulți suedezi.



Dar vă puteți răsfăța cu câteva "Lördagsgodis" și în timpul săptămânii. În Suedia, ziua de miercuri este considerată "lillördag" (sâmbăta mică). Iar în nordul îndepărtat, oamenii nu sunt atât de stricți în serile de miercuri. Mulți ies în oraș, beau ceva mai mult și nu se abțin nici de la "dumnezei". Pentru majoritatea suedezilor, însă, a renunța la dulciuri timp de o zi nu este o problemă. Cafeaua este o altă poveste. În medie, aceștia beau cel puțin patru cești de cafea pe zi. Doar vecinii lor din Finlanda au un consum de cafea și mai mare.
În afară de cantitatea enormă de cafea și de dulciuri, bucătăria suedeză este destul de populară. În mod tradițional, constă în principal în gătit în mediul rural, cu multă pâine, cârnați, brânză, carne și pește. Singurele feluri de mâncare tipic suedeze care au devenit cunoscute la nivel internațional sunt köttbölla (chiftele) și pâinea crocantă. Aceasta din urmă este denumită de obicei, în mod colocvial, doar "crispbread". Numele pâinii bogate în fibre a fost derivat din "knäcka" (a crăpa). În Suedia, pâinea crocantă se făcea deja de peste 500 de ani. Pe atunci se cocea doar de două ori pe an, după recoltă și la începutul primăverii. Pâinea crocantă se coace foarte fierbinte, dar numai pentru scurt timp, și apoi se usucă. Când este gata, nu conține aproape deloc apă. Acest lucru îl face deosebit de durabil. În secolele anterioare, "pâinea crocantă" era esențială pentru proviziile de iarnă ale multor săteni. Și chiar și astăzi, peste 85% din gospodăriile suedeze au întotdeauna un pachet de "Knäcke" în casă - pentru orice eventualitate.



Dacă vă place crocantă-subțire și pufoasă-flufoasă, ar trebui să faceți cunoștință cu pâinea crocantă de amarant de la pionierul organic Allos din Saxonia Inferioară. Datorită procesului delicat de prăjire cu gheață, în care aerul rece este suflat în aluat, această prăjitură crocantă este deosebit de aerisită. Toate cele trei sortimente sunt coapte cu făină integrală de secară și amarant. În timp ce semințele galbene și maro de in, hrișcă, ovăz și semințe de susan asigură un fundal bogat în nutrienți în "Amaranth Knäcke Mehrkorn", sarea de mare, coriandrul și chimenul sunt responsabile pentru gustul plăcut. O porție bună de semințe de susan conferă "Amaranth Knäcke Sesam" aroma caracteristică de nucă. Datorită aromei sale exotice, această pâine crocantă are un gust delicios ca atare, dar este, de asemenea, perfectă pentru tartine savuroase. Pentru plăcerea clasică a pâinii crocante, există Amaranth Crispbread Natural. Produsele tartinabile dulci și sărate și legumele tocate mărunt se potrivesc bine cu acest produs crocant, la fel ca și untul și orice fel de garnitură. Cu Allos Amaranth Crispbread, puteți descoperi alternative crocante la pâine într-o varietate de arome.

Promoții produse bio

-5%

3.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

-25%

0.00 din 0 voturi

-15%

5.00 din 2 voturi

-25%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 7 voturi

Visine fara samburi bio Rapunzel, 100g

25.7723.19 lei

adaugă în coș
-15%

5.00 din 2 voturi

Sardine in ulei bio de masline Fontaine, 120g

23.6920.14 lei

adaugă în coș
-15%

5.00 din 13 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 4 voturi

-25%

0.00 din 0 voturi

Pesto Arrabbiata fara gluten bio Byodo, 125g

20.7415.56 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

Coaja de lamaie confiata bio Dennree, 100g

15.2214.46 lei

adaugă în coș
© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008