Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Publicat în: Stiri din bio
La data: 2025-04-25
Această cultură trebuie însușită de fiecare membru al echipei noastre și trăită nativ, ea nefiind doar o normă colectivă în domeniul de lucru. Ea se dezvoltă intuitiv și este moderată de ambianța din mediu de lucru și valoriile promovate în cadrul echipei. Pentru a facilita implementarea siguranței industriei alimentare echipa de conducere a implentat un program de formare continuă, având un rol de model pentru restul membrilor, dar au și implementat alte activități care aduc beneficii, precum discutarea în mod deschis a greșelilor.
În ideea de spori nivelul de siguranță în alimentație, la moara Bauck s-a format o echipă responsabilă de calitate și a cărei membrii se schimbă periodic între ei. Pentru a putea forma sarcinile zilnice ale membrilor acestei echipe sunt respectate indicați exacte și bine definite.
În cadrul acestei formări este explicată și importanța singranței alimentare în scopul protejări sănătății consumatorului, mai mult decât atât, se pune accent pe importanța, în mod explicit, a fiecărei secții din firmă pentru a putea înțelege cum sarcinile fiecăruia contribuie la efortul de sporire a siguranței alimentare, prin rolul și efortul fiecărui angajat. Astfel toți angajați, de la cei care activează în marketing și până la cei de la producție, capătă un rol esențial în asigurarea calității și siguranței produselor noastre.
Fiecare coleg de la moare Bauck este încurajat să vină cu sugestii și propuneri care pot permite îmbunătățirea gradului de siguranță industriei noastre, însă acest lucru nu înseamnă că uităm să ne distrăm, tocmai de aceea în cadrul unui concurs intern colegii care vin cu propuneri pentru a crește gradul de siguranță pot câștiga diferite premii. Când vine vorba despre siguranța producției, fiecare membru trebuie să contribuie activ și să se întrebe, dacă nu cumva poate să facă ceva mai mult pentru a îmbunătăți rezultatul muncii. Tot odată încurajăm să discutăm împreună cauza greșelilor ce se ivesc uneori. A greși este normal și se poate întâmpla oricui, însă este de preferat să nu se repepte. Pentru ca angajații noștri pot găsi în interpindere diferite reminder-uri legat de sigurața alimentară sau acces la raporturile din controalele interne.