Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Publicat în: Produse bio
La data: 2022-09-28
Cu specialitățile de paste bio de la DAngelo, sunt create în cel mai scurt timp mâncăruri delicioase și variate. Pastele produse în mod tradițional sunt rafinate cu ingrediente organice selectate.
Italienii pot fi pe bună dreptate mândri de bucătăria lor bună. Pastele, în special, se bucură de faimă mondială. Cu toate acestea, în afara Italiei, cei mai mulți oameni cunosc doar o jumătate de duzină de varietăți ale mâncării naționale. Intre Tirolul de Sud și Sicilia, există peste 350 de soiuri diferite de paste. Aproape fiecare regiune are, cel puțin o formă tipică de paste. Unele au nume curioase precum "urechiușele mici" sau "preotul strangulator". Când vine vorba de paste, italienii sunt patrioți locali. Cu toate acestea, nici măcar ei nu vor să mănânce pastele simple. Minunatele sosuri, pestos sau ragout sunt cele care fac din paste un punct culminant al bucătăriei. Bineînțeles, fiecare bunică italiană păstrează o rețetă veche de familie pentru sosul perfect. Dar sosurile bune nu trebuie să fie complicate. Cel mai bun exemplu în acest sens este pesto. Sosul nefiert care se obtine cu doar o mână de ingrediente. Ulei de măsline, busuioc, usturoi, nuci, samburi de pin, sare și suc de lămâie sunt tot ce aveți nevoie pentru un "pesto basilico" clasic.
Pastele produse în mod tradițional sunt rafinate cu ingrediente ecologice selectate.
La nord de Alpi, majoritatea oamenilor se bucură de paste ca si fel principal. Italienilor însă, le place să ia masa în mai multe feluri. Adesea, primul sau al doilea fel de mâncare include paste. În aceste cazuri, sosul este de obicei destul de simplu. Doar dacă felul principal conține paste, sosul devine la fel de elaborat. În funcție de rețetă, în farfurie se adaugă brânză, legume, carne sau pește. Cu toate acestea, există și preparate în care ingredientele nu sunt adăugate în sos, ci în paste. În cazul ravioli sau tortellini, umplutura este închisă într-o crustă de aluat. Ravioli în sos de roșii este probabil, cel mai cunoscut fel de mâncare gata preparat la conservă din lume. De aceea, mulți gurmanzi disprețuiesc micile găluște. Tortellini, pe de altă parte, și-au păstrat reputația de specialitate tradițională a pastelor.
Cu specialitățile de paste de la DAngelo, puteți crea mâncăruri delicioase și variate în cel mai scurt timp. Pastele produse în mod tradițional sunt rafinate cu ingrediente organice selectate. Fie că sunt cu legume sau rafinate cu ciuperci picante-aromatice și ciuperci porcini - tortellini sunt un adevărat punct de atracție pe fiecare farfurie. Tortellini DAngelo cu umplutură de brânză sunt ceva foarte special: cu pecorino și ricotta, conțin două brânzeturi clasice italiene tipice, care vor face orice gurmand să se topească.
Doriți o altă formă de paste? Încercați cappelletti deosebit de delicați, în varianta integrală cu legume. Tăiețeii vegani au o umplutură delicioasă de ceapă fină, praz consistent și spanac colorat. Ravioli DAngelo oferă o senzație mediteraneană: rafinate și umplute cu cremă vegană, sunt deosebit de cremoase. Pentru fanii brânzei, ravioli cu brânză și spanac oferă o compoziție de trei tipuri de brânză. Specialitățile de paste de la DAngelo se prepară rapid. Bucurați-vă de bucuria de a trăi Italian cu cea mai bună calitate bio.