Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Simplu, rapid si super gustos specialitati de paste BIO DAngelo

Simplu, rapid si super gustos specialitati de paste BIO DAngelo

Publicat în: Produse bio
La data: 2022-09-28

Cu specialitățile de paste bio de la DAngelo, sunt create în cel mai scurt timp mâncăruri delicioase și variate. Pastele produse în mod tradițional sunt rafinate cu ingrediente organice selectate.

Italienii pot fi pe bună dreptate mândri de bucătăria lor bună. Pastele, în special, se bucură de faimă mondială. Cu toate acestea, în afara Italiei, cei mai mulți oameni cunosc doar o jumătate de duzină de varietăți ale mâncării naționale. Intre Tirolul de Sud și Sicilia, există peste 350 de soiuri diferite de paste. Aproape fiecare regiune are, cel puțin o formă tipică de paste. Unele au nume curioase precum "urechiușele mici" sau "preotul strangulator". Când vine vorba de paste, italienii sunt patrioți locali. Cu toate acestea, nici măcar ei nu vor să mănânce pastele simple. Minunatele sosuri, pestos sau ragout sunt cele care fac din paste un punct culminant al bucătăriei. Bineînțeles, fiecare bunică italiană păstrează o rețetă veche de familie pentru sosul perfect. Dar sosurile bune nu trebuie să fie complicate. Cel mai bun exemplu în acest sens este pesto. Sosul nefiert care se obtine cu doar o mână de ingrediente. Ulei de măsline, busuioc, usturoi, nuci, samburi de pin, sare și suc de lămâie sunt tot ce aveți nevoie pentru un "pesto basilico" clasic.

Pastele produse în mod tradițional sunt rafinate cu ingrediente ecologice selectate.
La nord de Alpi, majoritatea oamenilor se bucură de paste ca si fel principal. Italienilor însă, le place să ia masa în mai multe feluri. Adesea, primul sau al doilea fel de mâncare include paste. În aceste cazuri, sosul este de obicei destul de simplu. Doar dacă felul principal conține paste, sosul devine la fel de elaborat. În funcție de rețetă, în farfurie se adaugă brânză, legume, carne sau pește. Cu toate acestea, există și preparate în care ingredientele nu sunt adăugate în sos, ci în paste. În cazul ravioli sau tortellini, umplutura este închisă într-o crustă de aluat. Ravioli în sos de roșii este probabil, cel mai cunoscut fel de mâncare gata preparat la conservă din lume. De aceea, mulți gurmanzi disprețuiesc micile găluște. Tortellini, pe de altă parte, și-au păstrat reputația de specialitate tradițională a pastelor.



Există multe legende despre originile tortellini. Cea mai cunoscută a avut loc în timpul Renașterii, în provincia Modena. Aflata pe drum, prințesa Lucrezia Borgia s-a cazat la un mic han la țară. Hangiul a fost atât de impresionat de frumusețea ei încât s-a dus noaptea în camera ei să se uite prin gaura cheii. În lumina lumânării a văzut buricul gol al prințesei. Se spune că forma acestui buric l-ar fi inspirat în crearea tortellini. O altă teorie despre originea tortellini nu este la fel de frivolă, dar mai probabilă. În secolul al XVII-lea, broasca țestoasă era un decor arhitectural popular în Modena. Se spune că motivul popular ar fi inspirat în cele din urmă un bucătar să creeze forma caracteristică a pastelor umplute. Este discutabil dacă tortellini seamănă mai mult cu buricele sau cu broaștele țestoase. Faptul că sunt incredibil de gustoase este de necontestat în orice caz. Mulțumită lui DAngelo, vă puteți bucura de aceste mici delicatese fără să stați toată ziua în bucătărie.

Cu specialitățile de paste de la DAngelo, puteți crea mâncăruri delicioase și variate în cel mai scurt timp. Pastele produse în mod tradițional sunt rafinate cu ingrediente organice selectate. Fie că sunt cu legume sau rafinate cu ciuperci picante-aromatice și ciuperci porcini - tortellini sunt un adevărat punct de atracție pe fiecare farfurie. Tortellini DAngelo cu umplutură de brânză sunt ceva foarte special: cu pecorino și ricotta, conțin două brânzeturi clasice italiene tipice, care vor face orice gurmand să se topească.
Doriți o altă formă de paste? Încercați cappelletti deosebit de delicați, în varianta integrală cu legume. Tăiețeii vegani au o umplutură delicioasă de ceapă fină, praz consistent și spanac colorat. Ravioli DAngelo oferă o senzație mediteraneană: rafinate și umplute cu cremă vegană, sunt deosebit de cremoase. Pentru fanii brânzei, ravioli cu brânză și spanac oferă o compoziție de trei tipuri de brânză. Specialitățile de paste de la DAngelo se prepară rapid. Bucurați-vă de bucuria de a trăi Italian cu cea mai bună calitate bio.

Promoții produse bio

-30%

5.00 din 1 vot

-10%

5.00 din 1 vot

-25%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-45%

5.00 din 2 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

Migdale europene bio Dennree, 250g

43.9439.55 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 2 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

-5%

5.00 din 1 vot

-10%

5.00 din 2 voturi

Crema Macadamia bio Rapunzel, 250g

42.7238.45 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 8 voturi

Mei bio Dennree, 1kg

23.4422.27 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 1 vot

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008