Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Zahar din floare de nuca de cocos bio: calitatea Rapunzel convinge

Zahar din floare de nuca de cocos bio: calitatea Rapunzel convinge

Publicat în: Produse premiate
La data: 2023-04-21

În numărul din aprilie 2021 al revistei Oko-Test, zahărul din floarea de cocos Rapunzel a primit calificativul general de "foarte bun". În total, revista a analizat 20 de zaharuri din flori de nucă de cocos. Dintre acestea, doar nouă produse, cum ar fi Rapunzel-ului, conțin 100 la sută zahăr floare de nucă de cocos. Aproape fiecare al doilea produs din test conține zahăr străin.

Ratingul general "foarte bun" este format din rezultatele excelente din categoriile individuale. În ceea ce privește aspectul, mirosul și gustul, Oko-Test subliniază pozitiv atributele "maro mediu, cristale predominant fine", "notă de malț limpede, notă de caramel ușor" și "notă de malț puternic dulce, distinctă, notă de caramel ușor".

Zahărul din flori de cocos are reputația de a fi o alternativă mai sănătoasă la zahărul de masă. Dar este adevărat? În orice caz, este de multe ori mai scump.

Ce se află în spatele zahărului din flori de nucă de cocos?
Zahărul din flori de nucă de cocos este un produs natural cu o lungă tradiție, iar zaharurile din testul nostru provin în cea mai mare parte de la ferme mici din Indonezia sau Filipine. Pentru a recolta, fermierul urcă pe palmierul de nucă de cocos, taie inflorescența și prinde nectarul care picură într-un vas. La foc deschis, el fierbe apoi acest suc până când devine gros și cristalizează. Aceasta este o muncă manuală elaborată.

Aceasta este urmată de măsuri suplimentare, cum ar fi măcinarea, cernerea, uscarea și ambalarea până când zahărul ajunge în cele din urmă la producătorii din Germania.

Cât de sănătos este zahărul din flori de nucă de cocos?
Această notă de gust fin poate fi un motiv bun pentru care vă bucurați de ceai sau patiserie cu zahăr din flori de nucă de cocos bio.

Zaharul de cocos are 2 avantaje sunt subliniate: un indice glicemic scăzut și un conținut ridicat de minerale. Ce este adevărat: zahărul din flori de cocos conține anumite cantități de potasiu, fier, calciu și vitamine. Dar 80 până la 90 la sută din el constă din zaharoză, restul este în principal apă.

Promoții produse bio

-10%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-5%

0.00 din 0 voturi

Ciocolata neagra cu menta bio Vivani, 100g

17.5316.65 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 3 voturi

-5%

5.00 din 5 voturi

Hrisca bio Dennree, 500g

19.4518.48 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

Salata taboule cu menta bio Davert, 170g

18.6016.74 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 2 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008