Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Blog

Ambalaje ecologice Rapunzel
publicat în: Sfaturi bio

Orez în ambalaje durabile
Înapoi la rădăcini: sortiment de orez într-o pungă de hârtie retro

Încă de la jumătatea lunii octombrie, toate soiurile de orez Rapunzel apar pe piață într-un aspect nou, defapt vechi in comert. Ceea ce a funcționat bine pentru Rapunzel în 1981 este acum folosit din nou: punga de hârtie. Ambalajul din sacul retro este mai complex, iar materialul costă și mult mai mult. Dar ambalajul este o chestiune apropiată inimilor noastre.

În plus față de mai multe teste, un ambalaj vechi de orez din 1981 a fost convingător, nu numai intact, dar conținutul a fost de cea mai bună calitate. După un mic makeover, fostul design a fost lăsat să rămână.

Rapunzel lucrează intens timp îndelungat pentru a face ambalarea mai durabilă și respectă principiul „cât mai protejat și cât mai puțin ambalaj necesar”. Suntem convinși că nu este suficient să se producă alimente produse organice. Vrem să avem de-a face cu mediul, oamenii și produsele noastre cu apreciere și grijă deosebită.

Puteți obține o imagine de ansamblu asupra utilizării materialelor noastre de ambalare actuale aici:

 

Cât este de ecologic și în condiții de siguranță alimentară

La Rapunzel, avem grijă deosebită de mediul nostru. Pe lângă manipularea noastră a alimentelor, aceasta include și ambalarea acestora. Dar este o plimbare strânsă între cea mai mare securitate posibilă pentru produsele ecologice de înaltă calitate și cele mai ecologice ambalaje.

Rapunzel lucrează intens timp îndelungat pentru a face ambalarea mai durabilă. Colegii dintr-o mare varietate de discipline testează și dezvoltă constant materiale de ambalare noi, ecologice, împreună cu producătorii de ambalaje.

Unele dintre succesele noastre sunt vizibile direct (de exemplu, conversia gamei de orez în ambalaje de hârtie și gama neambalată), altele doar la a doua vedere (de exemplu, utilizarea de filme mai subțiri sau organice și trecerea la capace fără PVC).

La alte produse, problema succesului (presupus) este complexă - explicăm fundalul diferitelor materiale pe care le folosim.

 

Ambalajul nostru trebuie să facă asta


Ambalajul protejează produsele și, prin urmare, își menține calitatea. Acestea oferă spațiu pentru informații importante despre produs și trebuie să funcționeze fără probleme pe mașina de ambalat. Ambalajul asigură, de asemenea, că produsele supraviețuiesc căilor de transport fără deteriorare și pot fi depozitate bine. Pe lângă aspectul atractiv, manipularea trebuie să fie corectă: cum se poate deschide un pachet, există opțiuni reînchizabile etc.

În plus, există, desigur, aspectul ecologic: ambalarea trebuie să fie ecologică și reciclabilă, iar materiile prime trebuie să fie disponibile.