Certificari si proiecte | vezi toate

Detergenti eco pentru alergici

Asociația germană pentru alergie și astm (DAAB) lucrează din 1897 ca asociație de pacienți pentru copii și adulți cu alergii, astm, BPOC și dermatită atopică. În DAAB sunt 18,100 de membri activi, aceștia sunt persoane afectate, rude, familii, profesioniști, grupuri de ajutorare și asociații de consumatori. În plus, peste 3.000 de nutriționiști, moașe, medici, farmaciști și clinici sunt implicate în Asociația Germană pentru Alergii și Astm e.V.

Experți în domeniul consultării științifice din domeniul nutriției, biologiei, chimiei, educației, astmului, neurodermatitei și anafilacției lucrează la Centrul Federal. Mai mult de 250 de voluntari sprijină activitatea DAAB în 120 de grupuri locale. Activitatea DAAB se caracterizează prin schimbul cu mai mult de 30.000 de victime pe an. Această experiență și cunoștințe permite consiliere imparțială DAAB și sfaturi practice pentru a face viața mai ușoară.

În ceea ce privește pielea, DAAB analizează și testează produsele disponibile pentru persoanele care suferă de alergii. În același timp, el însăși oferă un impuls dezvoltării de noi produse, cum ar fi detergenți, serii cosmetice, produse de îngrijire care nu conțin parfumuri alergene, coloranți și conservanți.

O altă preocupare este transparența utilizării mirosurilor artificiale în spațiile publice.

În comitetele de politică de sănătate, DAAB se angajează să asigure păstrarea celor mai mari opțiuni de tratament pentru pacienții cu astm bronșic.

Angajamentul Asociației germane de alergie și astm eV a fost distins cu premiul Societății pentru Alergologie Pediatrică, asociația pediatrilor în domeniile alergologiei, pneumologiei și medicinii de mediu.
© 2013-2019
Biogama Distribution SRL