Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Certificări și proiecte | vezi toate

Bio Primavera Life

Responsabilitatea pentru echilibrul ecologic
PRIMAVERA sustine activ proiecte de cultivare organică controlată în întreaga lume. In productie si materii prime nu se utilizează pesticide și îngrășăminte, substanțe chimice și nu se folosesc de inginerie genetică.

Rețetele noastre complet naturale constau în principal din ingrediente BIO și sunt făcute cu emulgatori alimentari și exclusiv cu parfumuri, coloranți și conservanți naturali. Aditivii sintetici, parabenii sau plantele modificate genetic sunt excluse de PRIMAVERA.

Producția ecologică și comerțul echitabil cu parteneri certificati ecologic au jucat un rol important încă de la început. Datorită partenerilor noștri producatori de încredere și care au aceleași principii, putem îndeplini standardele noastre înalte de a folosi in retetele noastre numai ingrediente 100% naturale care promovează sănătatea și bunăstarea și, în același timp, păstrăm echilibrul ecologic al pământului.

Aceste cerințe de calitate intră în joc de la sămânță la cultivare și până la produsul finit. Putem urmări fiecare etapă a dezvoltării ingredientelor noastre organice până la sămânță pentru a ne asigura că formulele noastre rămân în mod natural pure.

© 2013-2022 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008