Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Certificări și proiecte | vezi toate

Cosmetice cetificate Natrue

Sigla NATRUE este un sigiliu independent care distinge exclusiv produsele cosmetice naturale la nivel mondial care îndeplinesc cele mai înalte standarde în ceea ce privește naturalețea, calitatea, credibilitatea și transparența.

Standardul NATRUE este elaborat de Comitetul științific NATRUE Criteria and Label. Standardul este disponibil în mai multe limbi pentru a facilita înțelegerea; cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că versiunea obligatorie din punct de vedere juridic este în limba engleză. Standardul este revizuit continuu de către Comitetul științific și actualizat ori de câte ori este necesar.

  • FARA AROME sintetice și CULORANTI
  • FARA derivati din petrol gen: (Parafina, PEG,-propil-,-alchil-, etc)
  • FARA și derivați de SILICON
  • INGREDIENTE NU SUNT MODIFICATE GENETIC (în conformitate cu Regulamentul organic UE)
  • NU se iradiaza PRODUSE ȘI INGREDIENTE BOTANICE
  • produsele NU TREBUIE testate pe animale.
Eticheta NATRUE: garanția noastră
La crearea sa, obiectivul principal al criteriilor de etichetare NATRUE a fost de a stabili și construi cerințe stricte pentru produsele cosmetice naturale și organice, în special pentru produsele cosmetice organice, ambalajele și formulările produselor care nu puteau fi găsite în alte etichete. Prin urmare, eticheta NATRUE merge mai departe decât alte definiții ale "cosmeticelor naturale" stabilite în Europa în ceea ce privește coerența și transparența. Din 2008, eticheta NATRUE s-a dezvoltat, a crescut și s-a extins în Europa și în întreaga lume și și-a consolidat poziția în sectorul NOC ca punct de referință internațional pentru produsele cosmetice naturale și organice autentice.
© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008