Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

AlmaWin

detergenti organici almawin biogama

 

Istoria noastra
In 1993 a fost fondata compania AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH. De atunci producem agenti ecologici de spalare, curatare si curatare.

Dezvoltare
Cu KLAR ne-am extins gama de produse in 2002 cu o versiune fara parfumuri. O alternativa excelenta pentru toate persoanele alergice. 

detergenti bio alergici klar

Inovarea de la Inventor-Ländle
In 2006, am lansat primul detergent cu „piulita de sapun lichid” sub marca Klar. Extractul de nuca de sapun - natural, eficient si bine tolerat de piele - a fost indispensabil in sortimentul nostru de atunci si este folosit in prezent in 7 produse.                                                                                                                     

detergenti ecologici biogama

 

In 2011, detergentul nostru SPORT & OUTDOOR primeste BSB Innovation Award la Congresul SEPAWA: primul detergent ecologic pentru imbracaminte functionala ca un ucigas pentru mirosuri de transpiratie.

 

Totul ECO!
Incepand cu 2006, calitatea ecologica a produselor noastre a fost confirmata si de o parte independenta oficiala: ambele marci primesc certificarile eco de catre ECOGARANTIE, ulterior partial de catre ECOCERT.

 

Motiv pentru a sarbatori!
In 2013 am sarbatorit a 20-a aniversare - desigur cu produse noi si promotii excelente pentru clientii nostri.

Premiul GREEN BRANDS pentru sustenabilitate si protectia mediului la Biofach 2013.

 

Noua generatie
In 2014, am prezentat noua noastra generatie AlmaWin: tanara, colorata si conceputa personal „pentru tine”. Desigur, au existat si produse noi - de exemplu gelul de toaleta cu formula albastra de putere.

GREEN BRANDS acorda de asemenea marcilor Klar si AlmaWin un nou certificat, de data aceasta pentru Austria!

 

Acolo unde este ceva de facut, suntem acolo!
Din mai 2014 suntem membri ai Asociatiei Federale a Alimentelor Naturale si Produselor Naturale (BNN).

Aici, cu expertiza, cunostinte si experienta si cu efortul concertat al producatorilor, distribuitorilor si comerciantilor din sectorul alimentar natural si sanatos, sunt stabilite linii directoare pentru a garanta consumatorului si retailerului o calitate ecologica sau ecologica fiabila.

Suntem incantati sa putem participa.

 

Real durabil!
Asa am inceput 2015.

Cu o noua sticla din PET reciclabil 95%, o noutate a fost lansata pentru clientii nostri de pe piata ecologica.

Dar cea mai buna parte este ca practic nu este nevoie de materii prime noi pentru sticla si poate fi complet reciclata in ciclul de reciclare. 

Acesta nu este singurul motiv pentru care am obtinut certificarea de la GREEN BRANDS. Noile certificate au fost prezentate la Biofach.

 

PE CEA MAI BUNA CALE
In 2016 am fost premiati ca operatie ECOfit. Proiectul ECOfit din statul Baden-Wuerttemberg sprijina companiile care doresc sa previna si sa imbunatateasca protectia mediului corporatist. 

In acest an, am sustinut si BNN (Bundesverband Naturkost Naturwaren) in stabilirea noilor orientari pentru sortimente pentru detergenti si produse de curatat in comertul cu alimente naturale.

Detergenti lichizi in ECOPACK - 75% economii in ambalaj din plastic, comparativ cu sticla.     

 

Gestionarea mediului acum certificata
In 2017 am obtinut certificarea conform DIN ISO 14001. Aceasta a infiintat un sistem de management de mediu care functioneaza in toate zonele companiei.

 

AlmaWin de 25 de ani
2018 este si anul jubiliar pentru aniversarea a 25 de ani de la AlmaWins. Ne uitam inapoi la experienta bogata care ne ofera forta si impulsul pentru dezvoltarea viitoare.

Ai nevoie de natura si natura are nevoie de tine!
Produsele AlmaWin sunt concentrate biodegradabile. Materiile prime naturale selectate cu atentie sunt de origine vegetala si minerala si, daca este posibil, organice certificate.

 

Dvs. decideti produsele ecologice:
nemodificat genetic

fara conservanti sintetici

clor

fara fosfati                                                                                                                     

ferit de lumini optice

redus la materiile prime cu adevarat necesare