Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Biotta

Filosofie
În calitate de producător durabil, am dorit să redăm oamenilor o bucată de natură cu fiecare înghițitură de Biotta încă din 1957. Aici se pune accentul pe orientarea ecologică, pe standarde înalte de calitate și pe sustenabilitate. Ne place natura sănătoasă și vie din fiecare sticlă Biotta. De aceea, acționăm în mod holistic și corect în orice moment, de la cultivare până la îmbuteliere. De exemplu, promovăm agricultura ecologică sustenabilă în regiunea noastră de origine, printr-o cooperare strânsă cu fermierii ecologici din regiune. Și chiar și în regiunile de cultivare îndepărtate, partenerii noștri sprijină fermierii ecologici în producția de fructe și legume ecologice.

Certificatele naționale și internaționale respectate, cum ar fi Bio Suisse și altele, garantează calitatea controlată a produselor și proceselor noastre de producție.


A face bine pentru oameni
Sucurile noastre conțin cele mai bune fructe și legume pe care le au de oferit. De exemplu, ne-am gândit mult la modul ideal de a combina proprietatile naturale ale fructelor, tuberculilor și rădăcinilor noastre și de a crea amestecuri de sucuri valoroase, precum și un întreg pachet de wellness pentru săptămânile de detox cu sucuri. Chiar dacă sună puțin cam demodat : sănătatea și vitalitatea oamenilor sunt aproape de inimile noastre. Cu fiecare sticlă de suc Biotta, trimitem în lume o bucată de natură gustoasă - și poate și o mică înghițitură de joie de vivre.

Nicio sticlă nu poate conține mai multă natură.

Principiile noastre

Sucurile noastre sunt:

  • 100% naturale
  • 100% organice
  • realizate din 100% suc presat direct, nu folosim niciun concentrat rediluat.
  • fără adaos de zahăr (conțin zahăr natural)
  • fără coloranți, conservanți și arome
  • fără adaos de vitamine (fructele și legumele au propriile vitamine)

Istorie
În 1957 nu existau orientări, etichete de calitate sau certificate ecologice. Dar există sucul de morcovi Biotta. Compania noastră, care se numea pe atunci "Gemüsebau AG Tägerwilen", a fost una dintre primele ferme elvețiene care a adoptat agricultura ecologică.
Încă din 1961, am semnalat credința noastră în viitorul agriculturii ecologice prin numele companiei noastre: Biotta. Ne opunem fără ezitare culturii "fast-food" cu o gamă din ce în ce mai colorată de sucuri de legume și fructe. 100% natural, 100% organic.

Pașii decisivi în povestea de succes organic a Biotta:
1931 Se înființează Gemüsebau AG Tägerwilen.
În 1951, compania trece la cultivarea ecologică și este una dintre primele ferme ecologice din Elveția.
În 1957, sucul de morcovi ecologic este primul suc Biotta care a fost presat, îmbuteliat și introdus pe piață.
În 1961, Dr. Hugo Brandenberger preia fabrica de sucuri. În calitate de pionier, este convins de viitorul agriculturii ecologice. Timp de peste patruzeci de ani a dezvoltat cu succes agricultura ecologică, producția de sucuri și gama tot mai largă de sucuri de legume și fructe.
În 2005, în căutarea unui succesor potrivit, Dr. Hugo Brandenberger își vinde fabrica de sucuri producătorului de băuturi Thurella AG din estul Elveției.
În 2011, sucurile naturale Biotta au devenit cel mai important pilon al Thurella. Sunt lansate noile produse Biotta PUR și Biotta Bio Energy.
În 2012, Traktor Smoothies din Zurich ajunge la Biotta Manufaktur. De atunci, Biotta produce, de asemenea, smoothie-uri organice sub marca Traktor.
În 2014, Biotta Veggies intră pe piață. Pentru prima dată, produsele Biotta sunt vândute și în dulapul frigorific.
În 2018, Grupul ORIOR preia Biotta AG, un pionier specializat în sucuri organice de legume și fructe lăsate în starea lor naturală.

Fermierii noștri
Decenii de experiență în cultivarea legumelor organice, un angajament puternic și o atenție deosebită la detalii sunt caracteristicile fermierilor organici care cultivă pentru noi. Ei cultivă morcovii, sfecla, cartofii și țelina care dau sucurilor Biotta gustul lor incomparabil de aromat și original în soluri fertile și atent îngrijite.

morcovi bio suc biotta

Cele mai importante legume organice pentru sucurile noastre provin din zona din jurul fabricii Biotta de pe malul sudic al lacului Constance, care este răsfățată de un climat adecvat. Acest lucru înseamnă un traseu scurt și direct de la câmp la sticlă. Acest lucru necesită o sincronizare perfectă, deoarece produsele de câmp trebuie, de obicei, să fie procesate la câteva ore după ce au fost recoltate, proaspete în sezon.

Menținem un parteneriat corect cu fermierii noștri ecologici. Suntem angajați în agricultura ecologică elvețiană și suntem un partener de încredere al producătorilor care lucrează cu contracte de cultivare și pe care îi cunoaștem personal. Avem o cooperare de lungă durată cu ei. Și acordăm o importanță deosebită plății unui preț corect pentru produsele naturale valoroase. Pentru noi, comerțul echitabil începe chiar în fața porților noastre din Tägerwilen (Thurgau).

Producție
Producția noastră
"Proaspăt de pe câmp în sticlă." În conformitate cu această idee de calitate, produsele noastre de înaltă calitate sunt produse folosind cele mai recente tehnologii de prelucrare. Pentru a proteja mediul înconjurător, o parte din legume sunt cultivate și procesate în Tägerwilen (TG) și în zona înconjurătoare.

 

productie bio biotta

Cu multă răbdare și dragoste... cei mai buni morcovi organici sunt cultivați în imediata vecinătate a Biotta Saft-Manufaktur.

Pe lângă tractorul de recoltare, oamenii joacă un rol decisiv în recoltarea legumelor ecologice. Aceasta este singura modalitate de a produce cea mai bună calitate pe care o puteți gusta.
Agricultura ecologică
Primul suc Biotta din 1957 era deja cultivat organic. De atunci, am produs în mod constant sucuri care sunt 100% organice. Dar ce înseamnă de fapt organic? Și care sunt diferențele dintre agricultura ecologică și cea convențională?

Ce deosebește agricultura ecologică?

  • Gândirea holistică: Agricultura ecologică este văzută ca un sistem holistic, ecologic, care include solul, plantele, animalele, oamenii, apa și aerul.
  • Fertilizare naturală: Acesta include componente bogate în nutrienți, vii, animale și minerale.
  • evitarea îngrășămintelor artificiale, a pulverizărilor chimice și a organismelor modificate genetic.

 

Diferența dintre agricultura ecologică și cea convențională

Cultivarea ecologică

  • Hrănirea plantelor prin intermediul microorganismelor din solul viu și sănătos
  • Îngrășăminte naturale, cum ar fi compostul, gunoiul de grajd, îngrășămintele verzi etc.
  • Îngrășămintele artificiale, pesticidele și OMG-urile sunt interzise.
  • Cultivarea convențională
  • Hrănirea directă a plantelor cu îngrășăminte artificiale, ceea ce duce la slăbirea plantelor, pierderea rezistenței
  • Susceptibilitatea la boli și dăunători
  • Utilizarea pesticidelor, fungicidelor și erbicidelor
  • Nocivitatea insectelor utile, reziduurile de pesticide și antibiotice în sol, apă

Mințile organice
Doi oameni au avut o influență decisivă asupra dezvoltării agriculturii ecologice:
Dr. Rudolf Steiner, fondatorul antroposofiei, a pus bazele așa-numitei agriculturi biodinamice în cadrul cursurilor sale de agricultură încă din anii 1920. Pe lângă îngrijirea solului, cultivarea în conformitate cu principiile antroposofice ține cont și de influența lunii și a stelelor. În anii '40, Dr. Hans Müller a fondat agricultura biologică. Această metodă de cultivare este cea mai răspândită în prezent în lume. Biotta lucrează în conformitate cu aceste orientări.
Pentru cei doi pionieri, solul nu era doar un rău necesar, așa cum îl considerau agronomii de la acea vreme. Pionierii agriculturii ecologice au recunoscut solul viu ca fiind o etapă biologică necesară, deoarece acesta găzduiește câteva miliarde de organisme vii pe centimetru cub, așa-numitele microorganisme (bacterii, enzime și ciuperci). Acestea au sarcina crucială de a pregăti hrana pentru plante. Cu cât aceste microorganisme sunt mai sănătoase și mai versatile, cu atât plantele devin mai rezistente. Acest lucru le permite să se apere împotriva bolilor și a dăunătorilor.

Calitate
Pentru a putea produce cele mai bune sucuri organice de înaltă calitate, acordăm o mare importanță domeniilor de cercetare, dezvoltare și asigurare a calității. Accentul nu se pune doar pe dezvoltarea de noi produse, ci și pe îmbunătățirea continuă a sucurilor existente. Pentru a putea oferi clienților noștri cea mai bună calitate în orice moment, avem un departament care este responsabil pentru dezvoltarea și calitatea sucurilor Biotta. De îndată ce avem primele rezultate ale unei noi rețete de suc, o gustăm, discutăm și, în cele din urmă, ne pronunțăm. În acest fel, putem fi siguri că diversitatea opiniilor este luată în considerare și încorporată în proces.
Și sunt multe de făcut și în timpul producției de suc. Fiecare lot de producție este monitorizat și verificat în mod regulat pe parcursul întregii proceduri de prelucrare. În acest fel, eventualele abateri de calitate pot fi detectate și remediate la timp.
Procesul de producție și asigurarea calității sunt monitorizate în mod constant de către inspectori externi.

Echipa
În jur de 70 de persoane lucrează în echipa Biotta - de la contabili la tehnicieni în alimentație. În fiecare zi, noi idei de produse sunt dezvoltate în Casa Fondatorilor Biotta și puse în practică în clădirea de producție de alături. Colaborăm îndeaproape pentru a le oferi clienților noștri cele mai bune sucuri Biotta.

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008