Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Lubs

Istorie si filozofie
Primul targ de mancare naturala a avut loc in Frankfurt am Main in 1982. Michael Lubs de la Kiel a prezentat un nou produs pe o masa de camping, care s-a dublat ca stand: batoane de fructe, care erau deosebit de fructate, deoarece nu contineau napolitane sau miere. Aceste batoane au primit un raspuns atat de entuziast, incat Michael a plecat acasa cu o carte de comenzi bine umpluta. Si a pus piatra de temelie pentru o companie de cofetarie de succes.

batoane bio lubs biogama

La inceputul anilor 1980, multi oameni, in special cei care erau tineri, au descoperit mancare intreaga. Cu alte cuvinte, nu doreau sa manance alimente puternic procesate, ci multe fructe si legume proaspete, nuci, produse din cereale integrale si fara zahar. Dar Michael Lubs avea un dinte dulce. Cand a descoperit ca alternativa fructe uscate sanatoase si dulci, a dezvoltat batoane cu fructe (doar pentru a incepe consumul propriu) si a devenit un pionier in industria alimentara de sanatate.

Ingrediente provenite din regiune si comert echitabil
Ne-am angajat in Lübeck ca loc de productie din 1997 si aici se desfasoara toata productia noastra. Batoanele noastre de coacaze de mere sunt primele noastre fructe cu mere din propria noastra regiune.

Ori de cate ori trebuie sa obtinem ingrediente din afara Europei, cum ar fi curmale, ananas, nuci de caju, cacao, nuca de cocos sau spirulina, intotdeauna opereaza politici de comert echitabil cu partenerii nostri. Oferim preferinta ingredientelor cu simbolul comertului echitabil. Ne angajam pe deplin pentru agricultura ecologica certificata. In consecinta, sprijinim structurile agricole locale in regiunile in care cultivarea are loc, astfel incat apa, solul si clima sa fie protejate si crearea valorii sa aiba loc la nivel local.

Calitatea este ceea ce ne diferentiaza
Descrierea noastra este simpla: folosim ingrediente organice sarutate de soare. 

Curmalele noastre provin de la ferma Sekem
Curmala delicata provine initial din Africa sub-tropicala. In prezent, se intalneste in primul rand pe o scara larga in nordul Africii, dar si in Australia, Texas, Mexic si sudul Europei. Fructele sunt bogate in carbohidrati, care constau in cea mai mare parte din zahar invertit usor digerabil.

batoane raw vegane lubs

Grupul Sekem a fost partenerul nostru Fairtrade de la inceput. Initiativa Sekem a petrecut peste 30 de ani incurajand cultivarea ecologica a produselor si asigurand ca sistemele de educatie, parenting si avansare sociala au abordari integrate.

Ananasul nostu provine din Kipepeo
Christopher Columbus a adus ananasul in Europa din India de Vest in 1493. Si chiar si astazi, acesta este inca cultivat in tropice.

Kipepeo este partenerul nostru Fairtrade pentru ananasul pe care il folosim in batoanele de fructe si in cofetaria de fructe. Acestea importa fructe organice si certificate Fairtrade (proaspete si uscate) din proiectele proprii sau partenere din Africa si Thailanda si se asigura ca fermierii din regiunile lor au munca si sunt platiti la preturi corecte.

Merele noastre provin din propria noastra regiune
Marul provine initial din estul Europei in jurul Marii Negre. De-a lungul a mii de ani, a fost raspandit in toata lumea. Marul isi potoleste setea in mod natural, datorita continutului ridicat de apa si aciditate. Organismul foloseste rapid fructoza.

Pentru batoanele sale de coacaze negre din regiunea locala, Lubs foloseste numai mere de la producatorul de fructe ecologice Augustin din zona Altes Land, teritoriul traditional pomicol de pe Elba de Jos, intre Stade si Hamburg. Compania procura toate merele sale de la Grupul Augustin, care se angajeaza sa cultive fructe ecologice, care se distinge pentru calitatea si gustul sau excelent.

 

Batoane de fructe si cofetarie cu fructe
Doar cele mai bune fructe uscate aromatice sunt suficient de bune pentru cofetaria noastra de fructe si samburii si boabele de inalta calitate pentru batoanele noastre de fructe - pentru ca in retetele noastre nu se folosesc aditivi si arome artificiale, calitatea superioara a fructelor si a nucilor este deosebit de importanta.

lubs producator bio

Toate ingredientele noastre sunt inspectate amanuntit cu privire la originea, gustul si puritatea lor si culese cu grija, acolo unde este necesar.

Prin prelucrarea usoara si nu incalzirea fructelor si boabelor, se pastreaza majoritatea vitaminelor valoroase si fitochimice secundare. Samburii si migdalele sunt prajite cu atentie pentru doar foarte putine produse.

Martipanul
Doar cele mai bune migdale din Spania insorita sunt destinate mazipanului Lubs. Migdalele sunt spalate cu atentie si praf, bucati de coaja si corpuri straine sunt indepartate prin cernerea lor de mai multe ori. Migdalele se scufunda in apa fierbinte la 90 ° pana la 100 ° in doua etape si apoi se curata.

Un sortator separa orice migdale imperfecte inainte de a fi preluate din nou de mana. Migdalele decojite sunt pulverizate cu apa in tamburi perforate si spalate din nou cu grija.

Apoi sunt taiate gros in echipament de amestecare si cantarire inainte de a se adauga o cantitate exacta de miere lichida usoara. Fabricile de laminare a granitului apoi zdrobesc si rafineaza migdalele.

batoane bio fara gluten lubs

Scopul de a le prinde uniform in cazanele de prajire din cupru pe o perioada lunga de timp este sterilizarea lor, minimizarea continutului de apa pentru conservarea lor si dezvoltarea gustului.

Ultimul pas este sa asezati martipanul in vase rotative de cupru si sa il raciti adaugand aer steril.

Batoanele nougat aromate de nuci sunt facute din alune proaspete prajite, masa de cacao, unt de cacao si zahar din trestie si se indulcesc usor pana cand se produce o masa fina si cremoasa.

 

 

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008