Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Ruschin GmbH - Macrobiotice
Ruschin GmbH, comertul cu alimentele macrobiotice, importa din 1999 produse alimentare traditionale din Japonia.
Ruschin GmbH are sediul central in centrul orasului Bremen, in orasul vechi. Aici, in schimbul zilnic cu clientii, furnizorii, comerciantii, antreprenorii sunt lansate produsele din Germania si din tarile de limba germana.
Suntem recunoscatori ca, in ciuda numeroaselor posibilitati de a produce mai rapid si mai ieftin, aceste alimente vii si sanatoase continua sa fie produse in mod original.
Pe langa mentinerea unei calitati bune a alimentelor, proprietarul Monika Ruschin este important pentru cresterea interioara, deoarece fara crestere mentala, o crestere externa pe termen lung nu este sanatoasa. Sprijinirea acestui lucru este o dieta naturala, echilibrata, care sa ajute oamenii sa devina liberi, sanatoti si fericiti.
Din 2004, compania Ruschin este membra a AOEL (Asociatia producatorilor de alimente ecologice). Asociatia producatorilor de produse alimentare ecologice e.V. (AoeL) este o asociatie de companii de procesare a alimentelor care produc alimente ecologice.
Scopul lor este sa grupeze interesele membrilor lor in Germania si Europa si sa le reprezinte in politica si peisajul de asociere.
Macrobiotica
Macrobiotic inseamna intelegerea ordinii universului si a aplicarii sale practice. Practica macrobiotica promoveaza dezvoltarea si intelegerea personala si sociala pentru oameni: pentru ei insisi, pentru semenii lor si pentru locul lor in habitatul Pamantului.
Anume, dezvoltarea constienta a fortei de viata ca „macrobiotice” (din grecesc macros = mare, bios = viata) a fost descrisa pentru prima data de Hippocrate, parintele grec al medicinei occidentale.
In secolul al XX-lea, a fost descoperit de marele ganditor japonez si activist de pace mondiala Nyoiti Sakurazawa, numit Georges Ohsawa (1893-1966), pentru cultura asiatica si readus in Occident de el si de multi dintre discipolii sai. Drept urmare, miscarea alimentelor naturale occidentale a fost pusa in miscare cauzal.
Macrobiotic din meniu
Principalele parti ale dietei macrobiotice sunt:
Cereale integrale
fierte bine, cum ar fi Orez, orz, mei, ovaz, hrisca, secara, spelta, quinoa
Produse din cereale
Polenta, cuscus, bulgur, paine integrala, paste, taitei. Realizat cu calitate traditionala, interioara.
De legume
In mod ideal, originea legumelor este ecologica, proaspata, de sezon si regionala. Legumele pot fi aburite, fierte, fierte, prajite, puse, presate, prajite, la gratar si folosite in supe si tocanite
Legume de mare
ex. Wakame, Arame, Hijiki, Nori
Proteine vegetale
Leguminoase, tempeh, tofu, seitan
Condimente fermentate traditional
ex. Shoyu, Tamari, Miso, Mirin, Genmai-Su, Ume-Su. Realizat cu calitate interioara
Specialitati macrobiotice
Produse pentru dezvoltare fizica si psihica, de ex. Mu ceai, Tekka, Yansen, Kuzu, pulbere Shiso