Istoria Sommer & Co si productia bio
Compania familiei Praum a fost fondata la Friedrichsdorf in 1850. Friedrich Wilhelm Praum, brutar si morar, incepe sa coaca biscuiti intr-o brutarie de Zwieback.
- In 1930, compania Praum a cumparat compania Sommer, care a fost fondata in 1864.
- In 1947 au inceput sa coaca si biscuti pe langa Zwieback.
- In 1998, compania a trecut la productia de produse ecologice si a inceput sa livreze in comertul cu alimente ecologice.
- In 2003, productia ecologica a inceput in conformitate cu liniile Demeter.
- In 2007, primele produse Fair Trade sunt produse in conformitate cu liniile directoare ale asociatiei FAIRTRADE.
- In 2010, compania se muta la Neu-Anspach.
- In 2014, Sommer sarbatoreste aniversarea sa de 150 ani.
- In 2016, a avut loc producerea primelor produse fara gluten.
- In ziua de astazi, Sommer are 100 de angajati.
Oferim o gama larga de produse de patiserie de calitate demeter, iar motivele pentru care facem acest lucru sunt urmatoarele:
- agricultura Demeter duce la cele mai fertile soluri
- datorita agriculturii biodinamice, avem parte de cea mai inalta calitate organica
- Demeter are cele mai stricte orientari organice
- Demeter reprezinta materii prime adevarate si maiestrie
- Demeter reprezinta un venit echitabil – preturi corecte si cea mai buna calitate
- Demeter reprezinta tratamentul respectuos al fecarei fiinte vii
Pentru noi este important sa coacem cu bucurie, sa oferim o savoare desavarsita, sa asiguram o coacere adevarata, sa folosim ingredinte naturale de cea mai inalta calitate, sa indeplinim cerintele calitatii DEMETER, sa avem o interactiune bazata pe respect cu angajatii si partenerii nostri si nu in ultimul rand, sa tratam natura cu responsabilitate.