Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Inghetata de vanilie pudra FARA GLUTEN bio

Inghetata de vanilie pudra FARA GLUTEN bio

Inghetata bio si decoratiuni


adaug la
favorite

Pret: 13.23 lei

Cod produs: 23504
Producator: Biovegan
Greutate: 77g

Adauga in cos
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi
mai mari de 200lei
LIVRARE DIN STOC
24/48 h
prin curierat rapid

Ingrediente:

zahăr pudră*, sirop de glucoză*, inulină*, agent de îngroşare: pectină, vanilie macinata* 0,7% agent de îngroşare: făină din boabe de guar*, xantan, făină din sâmburi de roşcove*).


*provine din agricultura ecologic

Cu o rețetă îmbunătățită de inghetată de vanilie Biovegan, obtineti cea mai bună înghețată de vanilie cu băuturi si crema de soia sau lapte. Cu vanilie de bourbon nobila - fără arome, extracte sau grăsimi adăugate. Pur și simplu utilizați mixerul pentru a amesteca lichidul cu conținutul plicului, timp de numai 3 minute chiar și fără o mașină de înghețată. Inghetata delicioasa preparata in doar 3 minute - fara gheata!

 

Preparare fără maşină de îngheţată: Pentru a obţine o îngheţată vegetariană amestecaţi 150 ml băutură rece din soia şi 100 ml cremă de soia. Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel puţin 3,5% conţinut de grăsime). Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura între 3°C şi 6°C).

 

Sfat: Păstraţi băutura din soia / crema de soia sau cutia de lapte aprox. 30 minute la congelator înainte de utilizare.


Preparare:
1. Se măsoară lichidul rece şi se toarnă într-un pahar înalt (de aprox. 1,5 l).
2. Lichidul se bate cu un blenderul de mână pe treapta mică timp de ½ minut, astfel încât volumul acestui să crească de patru ori (varianta din soia, volum mai scăzut). Dacă lichidul nu ajunge la volumul acesta, înseamnă că nu a fost suficient de rece.
3. Se opreşte blenderul, se adaugă conţinutul plicului în spumă şi se omogenizează scurt folosind din nou treapta mică a blenderului. După 1 minut utilizaţi treapta medie, iar după încă 1 minut continuaţi să bateţi compoziţia pe treapta cea mai înaltă a blenderului până obţineţi o spumă fină, cremoasă.
4. Pentru creaţii proprii puteţi adăuga după gust ingrediente în spumă şi să le amestecaţi uşor cu o lingură.
5. Puneţi spumă de îngheţată într-un recipient, închideţi-l şi păstraţi-l la congelator la cel puţin
– 18 °C pentru 6 – 8 ore.
Lăsaţi îngheţata să se dezgheţe puţin înainte de a o consuma.


Valori nutritive:
kj: 1584
kcal: 374
grasimi: 0,1g
acizi grasi saturati: 0g
glucide: 87,3g
zaharuri: 81,1g
fibre: 11,6g
proteine: 0,2g
sare: 0,06g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni urme:

migdale, mustar, soia

© 2013-2019
Biogama Distribution SRL