Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pret: 23.38 lei
Pret vechi: 24.61lei
46.76 lei/kg
Mai sunt doar 8 produse în stoc
Promoție valabilă până la 15.09.2024 în limita stocului disponibil. Vezi toate promoțiile.
Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN îți poți evoca acasă cu ușurință propria pâine delicioasă cu o crustă minunat de crocantă în mod natural vegan, fără drojdie și fără gluten!
Iubitorii de pâine cu maia, în special, o prepară ușor cu maia de ovăz în amestecul pentru copt. O crustă aromată și o combinație fină de condimente de coriandru, fenicul , anason și chimen evocă un gust cu totul special. În plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursă ideală de fibre datorită ingredientelor organice atent selectate.
Acest amestec de pâine conține 500 g și face aproximativ 820 g pâine crustă.
Mod de preparare:
Mai ai nevoie pentru pâinea cu crusta
Notă: oțetul este folosit doar pentru conservarea pâinii, așa că rămâne proaspătă mai mult timp. Mirosul și gustul oțetului se vor disipa pe măsură ce se coace.
Urmati etapele:
1. Preîncălziți cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau căldură sus/jos și puneți un vas rezistent la cuptor umplut cu apă în cuptor. Puneți amestecul de pâine cu apă și oțet într-un castron și amestecați totul pentru scurt timp cu un mixer manual și cu cârligul pentru aluat până se formează un aluat neted (max. 1 până la 2 minute). Nu frământați aluatul prea mult timp!
2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
3. Acum, fără a frământa, răsturnăm cu grijă aluatul din vas (folosește spatula dacă este necesar) pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafața aspră are ca rezultat un aspect rustic după coacere.
SFAT: tăiați pâinea la 2-3 cm adâncime (de exemplu, în formă de cruce).
4. Pudrați-vă pâinea cu crustă cu făină din abundență și coaceți-o în cuptorul preîncălzit la 250°C timp de 10 minute și apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C căldură sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurați pâinea cu crusta după ce s-a răcit pe un grătar.
amidon de porumb*, făină integrală de orez*, făină integrală din ovăz*(fără gluten), făină de porumb*, amidon de tapioca*, făină integrală de hrișcă*, proteine de in*, amidon din cartofi*, sare, sirop dee orez*,tărâțe de psylium*, praf de maia din ovăz*(fără gluten), condimente*( coriandru*, fenicul*, anason*, chimion*). *provin din agriucltură ecologică.
Declarație nutrițională pentru 100g: