Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix de faina pentru paine fitness fara gluten bio Biovegan
certificare Biocertificare Vegancertificare fara gluten

Mix de faina pentru paine fitness FARA GLUTEN bio Biovegan, 330g

Mixuri bio si blaturi

Pret: 20.4 lei

Cod produs: 10136
Producator: Biovegan
Categoria: Mixuri bio si blaturi
Greutate: 330g

Adauga in cos

Mai sunt doar 9 produse în stoc

Plata online cu cardul, OP sau ramburs
Transport gratuit la comenzi peste 200 lei
Livrare rapidă din stoc
ajunge la tine mâine

făină integrală de orez*, făină in* încolțit, amidon de porumb*, semințe de floarea soarelui*, semințe de dovleac*, făină integrală de hrișcă* încolțită, făină de hrisca*, faina di seminte de in*, fibre de mere *, fulgi de ovăz* integral fără gluten, fulgi de mei*, sare, maia de quinoa*(94% produse de morarit din quinoa*, produse de morarit sin orez*), praf de copt*(amidon de tapioca*, agent de creștere: carbonat de sodiu; acidifiant: tartrat de potasiu²; praf de suc de lămâie *, agent de îngroșare: gumă guar*), agent de îngroșare: faian din samburi de roscove*, proteina din samburi de floarea soarelui*, acidifiant: tartrat de potasiu. *provin din agricultura ecologica

Mod de preparare: 1. Se toarnă amestecul de copt într-un castron și se amestecă uscat. Adăugați apa carbogazoasa 300 ml și oțet de mere 2linguri(20ml) și amestecați totul uniform cu o lingură de lemn timp de 2 minute. Acoperiți aluatul și lăsați-l într-un castron la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Pâine la tava: tava de pâine, 15 cm lungime (pâine mai înaltă, felii mai mari) sau max 20 cm (pâine mai plată, mai multă crustă), se unge și se pune aluatul. Se netezește aluatul cu o spatulă umedă și se cresteaza cu un cuțit adânc de 2 cm.
Paine clasica: după timpul de dospire, pudrați generos suprafața de lucru cu făină fără gluten. Modelați aluatul fără frământare și fără presiune, astfel încât să rămână liber. Asezati painea pe o tava tapetata cu hartie de copt, pudrati cu putina faina si crestati cu cutitul cam 2 cm adancime.

2. Coacere: preîncălziți cuptorul la 225°C sau 250°C pentru o crustă mai groasă. Așezați pâinea și un vas rezistent la cuptor cu 250ml apă de la robinet pe șina din mijloc. Coaceți mai întâi timp de 10 minute la cuptorul ventilat la 225°C și apoi încă 60 de minute la 200°C. Sau primele 10 minute la 225°C căldură sus/jos și alte 80 de minute la 200°C. Notă: timpul de coacere a pâinii clasice este cu aproximativ 10 minute mai scurt. La sfârșitul timpului de coacere, faceți un test cu un băț de lemn (scobitoare) în mijlocul pâinii. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute, apoi incercati din nou.

3. Răcire: scoateti pâinea din formă cât este încă fierbinte și lăsați-o să se răcească pe un gratar de sârmă. Atentie: mixul de faina nu este potrivit pentru masini de paine!!!

Valori nutritive:
kj: 1067
kcal: 253
grasimi: 10g
acizi grasi saturati: 1.3g
glucide: 29g
zaharuri: 0.5g
fibre: 7.3g
proteine: 7.6g
sare: 1.41g
* - doza zilnica recomandata
© 2013-2022 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008


Viziteaza site-ul Biogama magazin sanatos pe ShopMania