Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix de faina pentru paine Wellness fara gluten bio Biovegan
certificare Biocertificare Vegancertificare fara gluten

Mix de faina pentru paine Wellness FARA GLUTEN bio Biovegan, 320g

Mixuri bio si blaturi

Pret: 21.04 lei

Cod produs: 10135
Producator: Biovegan
Categoria: Mixuri bio si blaturi
Greutate: 320g

Adauga in cos
Mai mult de 10 produse în stoc
Plata online cu cardul, OP sau ramburs
Transport gratuit la comenzi peste 200 lei
Livrare rapidă din stoc
ajunge la tine mâine

făină integrală de orez*, făină integrală de hrișcă*, amidon de porumb*, făină de semințe de in*, lucernă încolțită*, făină de castane*, proteine ​​de in*, semințele de in* încolțit, sare, praf de copt*¹ (amidon de tapioca*, agent de creștere: carbonat de sodiu, acidifiant: potasiu tartrat²; pulbere de suc de lamaie*, agent de ingrosare: guma de guar*), fibre de mere*, maia din extract de quinoa* (94% prodse de morarit din quinoa*, produse de morarit din orez*), agent de ingrosare: faina de roscove*, acidifiant: tartrați de potasiu²; coriandru*, seminte de chimen*. *provin din agricultură ecologică.

Mod de preparare: 1. Se toarnă amestecul de copt într-un castron și se amestecă uscat. Adăugați apa corbogazoasa 300 și oțet de mere 2linguri(20 ml) și amestecați totul uniform cu o lingură de lemn timp de 2 minute. Acoperiți aluatul și lăsați-l într-un castron la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Pâine la tava: tava de pâine, 15 cm lungime (pâine mai înaltă, felii mai mari) sau max 20 cm (pâine mai plată, mai multă crustă), se unge și se pune aluatul. Se netezește aluatul cu o spatulă umedă și se cresteaza cu un cuțit adânc de 2 cm.
Paine clasica: după timpul de dospire, pudrați generos suprafața de lucru cu făină fără gluten. Modelați aluatul fără frământare și fără presiune, astfel încât să rămână liber. Asezati painea pe o tava tapetata cu hartie de copt, pudrati cu putina faina si crestati cu cutitul cam 2 cm adancime.

2. Coacere: preîncălziți cuptorul la 225°C sau 250°C pentru o crustă mai groasă. Așezați pâinea și un vas rezistent la cuptor cu 250ml apă de la robinet pe șina din mijloc. Coaceți mai întâi timp de 10 minute la cuptorul ventilat la 225°C și apoi încă 60 de minute la 200°C. Sau primele 10 minute la 225°C căldură sus/jos și alte 80 de minute la 200°C. Notă: timpul de coacere a pâinii clasice este cu aproximativ 10 minute mai scurt. La sfârșitul timpului de coacere, faceți un test cu un băț de lemn (scobitoare) în mijlocul pâinii. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute, apoi incercati din nou.

3. Răcire: scoateti pâinea din formă cât este încă fierbinte și lăsați-o să se răcească pe un gratar de sârmă. Atentie: mixul de faina nu este potrivit pentru masini de paine!!!

Valori nutritive:
kj: 985
kcal: 234
grasimi: 4,9g
acizi grasi saturati: 0,5g
glucide: 4,9g
zaharuri: 0,5g
fibre: 6,4g
proteine: 6,9g
sare: 1,48g
* - doza zilnica recomandata
© 2013-2022 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008


Viziteaza site-ul Biogama magazin sanatos pe ShopMania