Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Acest produs nu mai face parte din oferta Biogama.
Pentru a vedea alte produse din categoria Mixuri bio si blaturi, click aici.
Amestecul de aluat de pizza conține: 300g mix de faina de pizza suficient pentru 2 pizza x 28 cm ø sau 1 tavă de copt (30 x 40 cm).
1. Preparare: amestecati conținutul amestecului de copt cu 20ml ulei și 250ml apă călduță și
se procesează cu un tel de aluat timp de aproximativ 2 minute. Apoi frământați din nou aluatul cu mâna și modelați-i o bilă. Puneti-l într-un bol de amestecare într-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu o cârpă umedă. După timpul de odihnă, întindeți aluatul cu sucitorul pe o suprafață de lucru bine făinată. Se aseaza pe 2 foi de copt rotunde (ø 28 cm) unse cu unt sau se trage pe o tava patrata (30 x 40 cm) tapetata cu hartie de copt.
Sfat: Pentru o pizza foarte usoara, mai lasati aluatul sa se odihneasca inca 30-45 de minute. Apoi, întindeți uniform baza de pizza cu sos de roșii sau piure și acoperiți-o după cum doriți.
2. Coacerea: fie preîncălziți cuptorul la 200°C și coaceți pizza pe grătarul inferior timp de 20 de minute sau preîncălziți la 225°C căldură sus/jos și coaceți pizza pe grătarul inferior timp de 25 de minute.
făină integrală de orez*, amidon de cartof*, făină de orez* 11%, făină de mei* încolțit, praf de copt*¹(amidon de tapioca*, agent de creștere: carbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu², praf de suc de lămâie*, agent de îngroșare: gumă de guar*), drojdie uscată*, maia din extract de quinoa*, produse de moara din orez*), proteine de în*, sare, făină de semințe de chia* (Salvia hispanica), făină de semințe de în*, tărâțe de psyllium*, fibre de morcov*, agent de îngroșare: gumă de roșcove*, gumă de guar*. *provin din agricultură ecologică.
Declarație nutrițională pentru 100g: