Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix pentru aluat de pizza fara gluten bio Biovegan
certificare Biocertificare Vegancertificare fara glutencertificare Fara zahar adaugat

Mix pentru aluat de pizza FARA GLUTEN bio Biovegan, 300g

Mixuri bio si blaturi

Pret: 19.98 lei

Cod produs: 10137
Producator: Biovegan
Categoria: Mixuri bio si blaturi
Greutate: 300g

Adauga in cos
Mai mult de 10 produse în stoc
Plata online cu cardul, OP sau ramburs
Transport gratuit la comenzi peste 200 lei
Livrare rapidă din stoc
ajunge la tine mâine

făină integrală de orez*, amidon de cartof*, făină de orez* 11%, făină de mei* încolțit, praf de copt*¹(amidon de tapioca*, agent de creștere: carbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu², praf de suc de lămâie*, agent de îngroșare: gumă de guar*), drojdie uscată*, maia din extract de quinoa*, produse de moara din orez*), proteine ​​de in*, sare, făină de semințe de chia* (Salvia hispanica), făină de semințe de in*, tarate de psyllium*, fibre de morcov*, agent de îngroșare: gumă de roșcove*, gumă de guar*. *provin din agricultură ecologică.

Amestecul de aluat de pizza conține: 300g mix de faina de pizza suficient pentru 2 pizza x 28 cm ø sau 1 tavă de copt (30 x 40 cm).
1. Preparare: amestecati conținutul amestecului de copt cu 20ml ulei și 250ml apă călduță și
se procesează cu un tel de aluat timp de aproximativ 2 minute. Apoi frământați din nou aluatul cu mâna și modelați-i o bilă. Puneti-l într-un bol de amestecare într-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu o cârpă umedă. După timpul de odihnă, întindeți aluatul cu sucitorul pe o suprafață de lucru bine făinată. Se aseaza pe 2 foi de copt rotunde (ø 28 cm) unse cu unt sau se trage pe o tava patrata (30 x 40 cm) tapetata cu hartie de copt.
Sfat: Pentru o pizza foarte usoara, mai lasati aluatul sa se odihneasca inca 30-45 de minute. Apoi, întindeți uniform baza de pizza cu sos de roșii sau piure și acoperiți-o după cum doriți.
2. Coacerea: fie preîncălziți cuptorul la 200°C și coaceți pizza pe grătarul inferior timp de 20 de minute sau preîncălziți la 225°C căldură sus/jos și coaceți pizza pe grătarul inferior timp de 25 de minute.

© 2013-2022 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008


Viziteaza site-ul Biogama magazin sanatos pe ShopMania