Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix pentru chec cu lamaie FARA GLUTEN bio



Mix pentru chec cu lamaie FARA GLUTEN bio

Mixuri bio si blaturi

Pret: 19.24 lei

Cod produs: 10116
Producator: Biovegan
Greutate: 430g

Adauga in cos
Plata prin card Visa/Mastercard, OP sau ramburs
Transport gratuit la comenzi peste 200 lei
Livrare rapidă din stoc


Ingrediente:

Amestec de copt:  faina de orez*, zahar de trestie*, amidon de porumb*, gris de orez*, faina de porumb*, praf de copt* (amidon de tapioca*, agent de crestere*, carbonat de sodiu; acidifianti: tartrat de potasiu, pulbere de suc de lamaie*, agent de ingrosare: guma de guar*), făină de lupin dulce*, ingrosator: faina de roscove*; 1,4% pulbere de suc de lamaie*(suc de lamaie*, maltodextrina), 0,4% coaja de lamaie, sare, <0,1% ulei de lamaie*,  emulgator: lecitina* (floarea soarelui*).

Ingrediente aroma: zahar* pudra, 0,1% ulei de lamaie.


*provin din agricultura ecologica.

Mod de preparare: Se adauga amestecul de copt impreuna cu 200 ml apa minerala (la temperatura camerei) si 75 ml ulei vegetal intr-un castron apoi se amesteca (aproximativ 2 minute) cu un tel pana se obtine omogenizarea continutului. Pre-ungeti tava folosita (avand lungimea de 20 cm) cu ulei vegetal, dupa care umpleti tava cu ajutorul unei spatule. Pre-incalziti cuptorul la 180 C si asezati tava pe ultima sina, dupa care lasati amestecul 45-55 minute la copt. Cand timpul de coacere s-a terminat, faceti un test cu ajutorul unei scobitori si impungeti mijlocul checului, daca aceasta se lipeste de produsul finit, mai lasati la copt aproximativ 5 minute dupa care repetati procesul pana la obtinerea rezultatului dorit. Aroma se amesteca cu o lingura de apa la temperatura camerei, apoi se toarna deasupra chechului cald.


Valori nutritive:
kj: 1525
kcal: 363
grasimi: 12g
acizi grasi saturati: 1,0g
glucide: 60g
zaharuri: 29g
fibre: 2,0g
proteine: 2,8g
sare: 0,48g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni:

Lupin