Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pret: 26.86 lei
63.95 lei/kg
Mai mult de 10 produse în stoc
Mix bio pentru copt brownies de ciocolată cu un strat de cheesecake cremos, combină gustul cheesecake-ului cremos cu brownie-uri de ciocolată. Rețeta inovatoare oferă o explozie de gust și poate fi preparată atât vegan, cât și tradițional.
Pentru reteta vegetariana aveti nevoie de:
Prepararea brownie-urilor vegetariene cu cheesecake
Preîncălziți cuptorul la 170°C căldură sus/jos sau 150°C ventilator și ungeți bine tava de copt. optional puteti tapeta cu faina.
Într-un castron, adăugați amestecul de aluat pentru brownie, laptele și untul. Folosind un mixer de mână prevăzut cu un tel, amestecați totul la foc mediu-mare până la omogenizare (aproximativ 1 minut). Se toarnă aluatul în tava unsă cu unt și se netezește puțin.
Puneți amestecul de cheesecake cu quark cu conținut scăzut de grăsimi, iaurt și ou într-un al doilea castron și amestecați totul cu un mixer de mână cu un tel la turatie redusa până la omogenizare. Întindeți aluatul peste aluatul de brownie și amestecați ușor ambele aluat cu o furculiță.
Coaceți brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.
Lăsați brownies-urile de cheesecake la răcit în tavă. Când sunt reci, le puteți tăia cu grijă în bucăți și le puteți scoate din tavă.
Pentru reteta vegana aveti nevoie de:
Prepararea brownie-urilor vegane cu cheesecake
Preîncălziți cuptorul la 170°C căldură sus/jos sau 150°C ventilator și ungeți bine tava de copt. De asemenea, le puteți da făină opțional.
Într-un castron, combinați amestecul de brownie cu laptele de soia și margarina. Folosind un mixer de mână prevăzut cu un tel, amestecați totul la foc mediu-mare până la omogenizare (aproximativ 1 minut). Turnați aluatul în tava de copt și neteziți-l puțin.
Într-un al doilea castron, combinați amestecul de cheesecake cu brânză de vaci de soia sau iaurt. Se amestecă totul cu mixerul de mână cu telul la setarea cea mai scăzută până se omogenizează. Întindeți aluatul peste aluatul de brownie și amestecați ușor ambele aluat cu o furculiță.
Coaceți brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.
Lăsați brownies-urile de cheesecake la răcit în tavă. Când sunt reci, le puteți tăia cu grijă în bucăți și le puteți scoate din matriță.
pentru amestecul de brownie:zahăr brut din trestie de zahăr*, făină de orez*, făină de porumb*, amidon de tapioca*, 7% pudră de cacao*¹, 5% cuvertură amaruie*¹ ² (masa de cacao*1, zahăr din trestie de zahăr*, unt de cacao*¹), 2,5% masă de cacao*¹, agent de afânare: bicarbonat de sodiu, sare, târâțe de psylium*, agent de îngroșare: gumă de guar*. Ingrediente pentru amestecul de brânză: zahăr brut din trestie de zahăr*,amidon de porumb*, coajă de lămâie*, 0,1% vanilie Bourbon*măcinată. *provin din agricultură ecologică. ¹ certificat Rainforest Alliance. ²
Declarație nutrițională pentru 100g: