Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
20%
Musli cu ovaz si fructe FARA GLUTEN bio


Musli cu ovaz si fructe FARA GLUTEN bio, 450g, BauckHof

Musli bio

Pret: 20.27 lei
Pret vechi: 25.34lei

Cod produs: 431695
Producator: BauckHof
Categoria: Musli bio
Greutate: 450g

Adauga in cos
Mai mult de 10 produse în stoc
Plata online cu card Visa/Mastercard, OP sau ramburs
Transport gratuit la comenzi peste 200 lei
Livrare rapidă din stoc
ajunge la tine poimâine


Ingrediente:

fulgi de ovaz* integrali fara gluten 68%, fructe uscate* 19%(stafide*, bucati de caise*, bucati de mere*, bucati de capsuni*, faina de orez*, ulei de floarea soarelui*), samburi de floarea soarelui*, seminte de in* auriu. *provin din agricultura ecologica


Acest musli bio contine fulgi de ovaz mici si fini si o compoziție fructată neîndulcită, dar fantastică.

Ovăzul natural are un raport echilibrat între diferite substanțe nutritive:

  • Ovăzul conține în mod natural vitamina B1
  • Conținutul de fier din ovăz este mai mare decât alte cereale
  • Ovăzul conține fibre solubile

Caracteristici generale:
Fără utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fără utilizarea conservanților și a aditivilor. Analiza reziduurilor ingredientelor individuale.
 
Majoritatea, dar nu toate, persoanele cu intoleranță la gluten pot include ovăz în dieta lor. În Anglia, SUA și Scandinavia (în special Finlanda), ovăzul fără contaminare a fost folosit de mult timp în dieta fără gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boală celiacă li se recomandă să încorporeze încet și treptat ovăz într-o dietă fără gluten. Musliul cu ovăz bio este ideal pentru micul dejun cu lapte, suc sau quark sau pentru coacerea pâinii, a chiflelor, a biscuiților, a barelor de muesli etc.
 
Particularități: Ovăzul pentru „musli de ovăz fără gluten” este cultivat și procesat fără contaminare cu gluten. Analizăm fiecare lot din laborator pentru a ne asigura că nu conține gluten și garantăm un conținut de gluten mai mic de 20 ppm. Legea alimentară spune: „Ovăzul din alimentele destinate persoanelor cu intoleranță la gluten trebuie să fie produs, preparat și / sau prelucrat în așa fel încât să fie exclusă contaminarea cu grâu, secară, orz sau încrucișarea acestora; conținutul de gluten al ovăzului nu trebuie să depășească 20 mg / kg (ppm). ”(Regulamentul CE nr. 41/2009)
 
Consum: crud cu lapte, iaurt, suc etc.
De fabricație: Ovăzul pentru fructele noastre de musli de ovăz fără gluten este cultivat într-un proiect special de către fermierii parteneri pe termen lung. Atât în ​​cultivare, cât și în procesare, ovăzul nu conține contaminări cu cereale care conțin gluten. Pentru fulgii de ovăz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse în culturi organice controlate. 
 
Alte note: Fără OMG, fără aromă, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal.
Îndulcire: ne indulcit

Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 834/2007
Alte criterii de calitate și etichete: Spice de grâu fără gluten de la DZG, societatea vegană

Valori nutritive:
kj: 1615
kcal: 384
grasimi: 11g
acizi grasi saturati: 1,5g
glucide: 54g
zaharuri: 13g
fibre: 9,6g
proteine: 12g
sare: 0,02g
fier: 4,37mg(31,2% DZR)
vitamina E: 8,88mg(74% DZR)
vitamina B1: 0,593mg(53,91% DZR)
* - doza zilnica recomandata

Alergeni urme:

fructe cu coaja tare, nuci, susan

© 2013-2021 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008