Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Sos Ajvar

Rețetă Sos Ajvar
Pentru: 2 persoane
Ingrediente

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Sos Ajvar

Mod de preparare:

Tăiați ardeiul pe jumătate, îndepărtați casa și codița, după care asezați-l cu fața în jos pe o tavă de cuptor acoperită cu foaie de copt. Se introduce la cuptor la 250 de grade Celsius, timp de 10-15 minute, până când ardeiul capată o culoare închisă la culoare și coaja începe să se desprindă.

Decojiți ceapa și câtei de usturoi și căliți totul împreună cu ceva ulei, într-o tigaie.

După ce ați scos ardeii din cuptor, se lasă în apă rece și îi decojiți folosind un cuțit mic de bucătărie.

Se mixează ardeii cu ceapa și usturoiul, până când se obține o pastă, folosind un blender cu picior. La final se rafinează cu sare și piper.

Produse folosite în această rețetă

-5%
Ulei de masline pentru prajit bio Byodo, 750ml

5.00 din 5 voturi

112.37106.75 lei

adaugă în coș
Sare de mare neiodata grunjoasa bio Byodo, 500g

5.00 din 13 voturi

13.36 lei

adaugă în coș
Piper negru macinat bio Dennree, 65g

5.00 din 3 voturi

22.5 lei

adaugă în coș
Pasta de migdale vegana bio Rapunzel, 250g

5.00 din 7 voturi

52.87 lei

adaugă în coș

Alte rețete de

Promoții produse bio

-5%

5.00 din 4 voturi
Sapun solid pentru scos pete Sodasan, 100g

10.7210.18 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 5 voturi
Musli de baza bio Rapunzel, 750g

23.0920.78 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 5 voturi
-5%

0.00 din 0 voturi
-10%

5.00 din 12 voturi
-5%

0.00 din 0 voturi
Pudra de spalat vase manual Sodasan, 250g

36.5834.75 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 1 vot
© 2013-2025 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008