Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Ingrediente pentru untul cu usturoi:
Mod de preparare:
Se acoperă aluatul cu un prosop de bucătărie curat și umed, după care se lasa la dospit într-un loc cald ( în cuptor cu lumina pornită), timp de 1 oră.
Se pune aluatul pe o suprafață tapetată cu făină, se întinde cu ajutorul unui sucitor și se obține o formă dreptunghiulară, cu o grosime de 0,5 cm.
Se unge din abundență cu pateu vegetal cu usturoi, dar mariginile aluatului nu se ung.Rulați aluatul pe lungime, presați ușor și taie pe lung în jumătate.
Presați din nou marginile și fiecare jumătate de alut se împletișește cu cealaltă. După aceea se asează, într-o tavă ce a fost unsă în prealabil și se mai lasă la dospit pentru încă 30 de minute.
Mod de preparare a untului cu usturoi:
Se amestecă bine usturoiul sălbatic tocat, cu sarea și cu untul moale. Cu cât stă untul mai mult la frigider, înainte de servire, cu atât este mai intensiv în gust.
Bagheta se poate păstra la frider 2-3 zile sau se poate îngheța după răcire. Aceasta trebui introdusă în cuptor( 80-100°C) cu câte ore înainte de servire.
17.4516.58 lei
adaugă în coșMod de preparare: Se fierbe 150 grame de quinoa într-o cantitate dublă de [...]