Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
pentru 2 porții
Pentru humusul de ciocolată:
Topping: 1 banană coaptă sau fructe de sezon (de exemplu, afine, zmeură)
De asemenea: 2 cartofi dulci mici (280 - 300g fiecare)
Bărcute din cartofi dulci cu humus de ciocolată
Este imposibil să ne imaginăm bucătăria orientală fără hummus. Aperitivul pe bază de pastă de năut este de obicei rafinat cu pastă de susan (tahini), ulei, suc de lămâie și condimente și este răspândit în multe variante. Versiunea de astăzi este complet diferită de cea originală și vine într-o formă ușor dulce și deliciosa de ciocolată. Însoțită de un cartof dulce la cuptor și cu garnituri de fructe deasupra, am creat o combinatia perfeca dar și sănătoasă. Humusul nostru de ciocolată vegană are un gust excelent ca si alternativă mai sănătoasă la crema de ciocolată.
Preparare:
Timp de lucru: 15 minute
Timp de coacere: 40 de minute
Dificultate: ușor
1. Preîncălziți cuptorul la 200°C, la foc de sus/jos. Se spală cartofii dulci, se usucă și se înțeapă cu o furculiță pe toată suprafața.
2. Puneți cartofii dulci pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți timp de aproximativ 40 de minute, până când sunt moi la atingere.
3. Între timp, se clătește năutul cu apă și se scurge. Se amestecă într-un blender cu ciocolata rasă, siropul de arțar, untul de arahide, scorțișoara, un vârf de cuțit de sare de mare și 70 ml de apă, până se obține o cremă. Întindeți consistența humusului de ciocolată cu apă, după cum doriți.
4. Se taie cartofii dulci copți în jumătate și se umplu cu humus de ciocolată. Apoi se acoperă cu felii de banane și, opțional, se stropește cu piure de nuci. Se servește ornamentat cu fulgi de ciocolată și fructe de sezon.
Gustul Autentic al Ciocolatei în Cupcakes Bio: Un Desert de [...]
Înghețată Bio Green Smoothie: Gustul Naturii într-o Cupă de Răcorire Mod [...]