Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
pentru 50 de bucăți
Pentru aluat:
Pentru topping:
Pentru glazură:
Preparare batoane de unt vegane cu arahide
Preîncălziți cuptorul la 180°.
Pentru aluat: frământați migdalele cu uleiul de cocos, siropul de arțar, vanilia și sarea până obțineți un aluat omogen. Se întinde aluatul în formă de dreptunghi pe hârtie de copt și se așază într-o tavă de copt (26 x 20 cm). Se coace în cuptor la foc mediu timp de aprox. 12 minute. Se scoate și se lasă la răcit timp de aproximativ 5 minute.
Pentru topping: puneți untul de arahide, siropul de arțar, uleiul de cocos, vanilia și sarea într-o tigaie și topiți-le. Se întinde amestecul pe baza de patiserie și se dă la rece pentru aproximativ 1 oră.
Pentru glazură: puneți ciocolata de acoperire tocată grosier într-un bol cu uleiul de cocos și topiți-o la bain-marie. Se toarnă glazura topită peste amestecul de alune și se uniformizează. Se lasă să se întărească într-un loc răcoros timp de aproximativ 1 oră. Apoi se taie în batoane de 2 x 5 cm.
Cum se prepară prajitura bio: Puneți 750 ml de lapte, zahărul vanilat și zahărul [...]
Mod de preparare: mini briose Puneți într-un bol făina de hrișcă, făina de [...]