Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Baton de ciocolată cu cocos bio

Rețetă Baton de ciocolată cu cocos bio
Ingrediente

Pentru umplutură:

Pentru glazurarea cu ciocolată:

De asemenea: Matriță de silicon pentru 20 de batoane mici


adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Baton de ciocolată cu cocos bio

O barcă pe valuri line…o nuca de cocos bio cade din copac și deodată apare exoticul baton de ciocolată... Oricine își mai amintește clipurile publicitare din anii 90 pentru faimosul baton "Bounty"  Dar de ce să nu il faci  tu acasa? Nu este atât de greu, are un gust cel puțin la fel de bun și, în plus, este vegan.

Preparare:

Nivel de dificultate:
ușor

1. Preîncălziți cuptorul la 50 °C.
2. Pentru umplutură, puneți piureul de nucă de cocos, uleiul de nucă de cocos, laptele de nucă de cocos și siropul de arțar într-un bol mic de metal. Se topesc în cuptor.
3. Între timp, într-un al doilea bol, amestecați nuca de cocos mărunțită, vanilia și sarea. După ce ingredientele sunt lichide în cuptor, se amestecă până se combină și se adaugă la nuca de cocos mărunțită. Se pasează
4. Se toarnă amestecul în formă și se lasă să se răcească în congelator. Dacă nu există matriță, formați cu mâna 20 de batoane mici din amestec.
5. Apoi se rupe ciocolata pt glazura în bucăți mici, se pune într-un alt bol de metal și se topește încet în cuptor.
6. Acum, extrageti cu grijă batoanele congelate din forma de silicon și îndepărtați marginile proeminente cu un cuțit.
7. Cu ajutorul a două furculițe se scufundă batoanele în ciocolata topită și se lasă să se scurgă puțin pe un grătar de sârmă sau ceva asemănător pentru a obține margini perfecte. Se așază pe hârtie de copt pentru a se întări complet.
8. Se decorează batoanele cu restul de ciocolată, după cum se dorește.

Sfat: Păstrați batoanele cu nucă de cocos în frigider și serviți-le reci.

Produse folosite în această rețetă

Pasta de cocos vegana bio Rapunzel, 215g

5.00 din 4 voturi

27.58 lei

adaugă în coș
Ulei de cocos virgin bio Rapunzel, 400g

5.00 din 10 voturi

47.96 lei

adaugă în coș
Lapte de cocos 60% bio Dennree, 400ml

0.00 din 0 voturi

16.18 lei

adaugă în coș
Sirop de artar grad C bio Rapunzel, 375ml

5.00 din 5 voturi

71.94 lei

adaugă în coș
Sirop de agave bio Dennree, 250g

5.00 din 10 voturi

15.37 lei

adaugă în coș
-5%
Nuca de cocos rasa bio Rapunzel, 250g

5.00 din 7 voturi

21.5820.5 lei

adaugă în coș
Vanilie Bourbon macinata, fara gluten bio Biovegan, 5g

4.33 din 6 voturi

33.74 lei

adaugă în coș
Sare de atlantic fina Rapunzel, 500g

5.00 din 6 voturi

10.79 lei

adaugă în coș
Ciocolata cuvertura amaruie bio Vivani, 200g

0.00 din 0 voturi

29.01 lei

adaugă în coș

Alte rețete de deserturi bio

24.02.2024

Popcorn cu sos de cocos și vanilie

Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]

21.02.2024

Omuleți din turtă dulce cu ghimbir

Pasul 1: adăugați toate ingredientele (mai puțin ciocolată și decorațiunile) [...]

Promoții produse bio

-10%

0.00 din 0 voturi

Fulgi mari de spelta bio Rapunzel, 750g

22.7820.5 lei

adaugă în coș
-15%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-5%

5.00 din 8 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

Sos de usturoi fara gluten bio Byodo, 250ml

22.5321.4 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-15%

0.00 din 0 voturi

Ulei esential cu lime bio Primavera Life, 5ml

53.1045.14 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 2 voturi

-5%

5.00 din 2 voturi

Suc de rosii vegan bio Dennree, 500ml

8.327.9 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 1 vot

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008