Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Biscuiti bio Brownie Crinkle cu super multa ciocolată, vegani și rapid de făcut
Biscuiții Crinkle își primesc numele de la crusta friabilă de zahăr pudră, care - cu puțină imaginație - seamănă cu un vârf de munte acoperit de zăpadă. De aceea, în unele locuri li se spune calotele de zăpadă. Sunt deliciosi și pot fi pregatiti în câțiva pași simpli, cu doar câteva ingrediente de bază.
1. Se topesc ciocolata și untul într-o baie de apă. Apoi se lasă să se răcească bine.
2. Într-un castron mare, se amestecă făina, zahărul, pudra de cacao, praful de copt și sarea.
3. Se amestecă cu sosul de mere și ciocolata topită și se lucrează până se obține un aluat omogen.
4. Se încălzește cuptorul cu convecție la 180°C și se tapetează două tăvi de copt cu hârtie de copt.
5. Se formează 12 bile din aluat, se tăvălesc prin zahăr pudră și se așază pe cele două foi de copt cu suficient spațiu între ele.
6. Coaceți biscuiții timp de 12-15 minute la foc mediu și lăsați-i să se răcească pe tăvi.
Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]
Mod de preparare prajitura bio Blondies Încălziți cuptorul la 180°C [...]