Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Biscuiti crocanti bio cu migdale si amarant alb si boabeTonka
retete deserturi bio

Ingrediente

Pt. aprox. 30 de bucati:
100g ciocolata alba Rapunzel
40-45g ciocolata din lapte integral migdale intregi Rapunzel
35g pasta din nuca de cocos bio Rapunzel
1/2 varf de cutit boabe macinate de Tonka Rapunzel
1/2 varf de cutit pulbere de vanilie Bourbon Rapunzel
100g betisoare de migdale Rapunzel
25 - 30g amarant alpin expandat Rapunzel

Preparere:
Ciocolata alba bio impreuna cu uleiul de nuca de cocos ecologic se topesc intr-o baie de apa. Apoi amestecati cu boabele Tonka si pulberea de vanilie Bourbon. Adaugati bucatile de migdale si amarantul alpin. Se amesteca uniform. Cu ajutorul a doua lingurite, asezati gramezi mici pe hartia de copt si apoi lasati la racit. Continutul nu are nevoie de coacere. Depozitarea în frigider este ideala.

Detalii:
-vegan
-fara gluten
-timp de preparare cca. 20 min

Produse folosite în această rețetă

25%
Pasta de cocos VEGAN bio, 215g

24.1918.14lei

adauga in cos
Boabe Tonka macinate bio, 10g

36.29lei

adauga in cos
Betigase de Migdale bio, 100g

21.04lei

adauga in cos
Amarant expandat bio, 150g

13.67lei

adauga in cos

Alte retete de deserturi bio

23.09.2020

Inghetata bio cu susan si nuca de cocos

Puneți toate ingredientele împreună într-un blender. Se amestecă bine timp [...]