Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pt. aprox. 30 de bucati:
100g ciocolata alba Rapunzel
40-45g ciocolata din lapte integral migdale intregi Rapunzel
35g pasta din nuca de cocos bio Rapunzel
1/2 varf de cutit boabe macinate de Tonka Rapunzel
1/2 varf de cutit pulbere de vanilie Bourbon Rapunzel
100g betisoare de migdale Rapunzel
25 - 30g amarant alpin expandat Rapunzel
Preparere:
Ciocolata alba bio impreuna cu uleiul de nuca de cocos ecologic se topesc intr-o baie de apa. Apoi amestecati cu boabele Tonka si pulberea de vanilie Bourbon. Adaugati bucatile de migdale si amarantul alpin. Se amesteca uniform. Cu ajutorul a doua lingurite, asezati gramezi mici pe hartia de copt si apoi lasati la racit. Continutul nu are nevoie de coacere. Depozitarea în frigider este ideala.
Detalii:
-vegan
-fara gluten
-timp de preparare cca. 20 min
20.8319.79 lei
adaugă în coșMod de preparare: Se spală merele, se taie în bucăți și se pun într-o [...]
Mod de preparare: Măcinați nucile pecan într-un blender, până [...]