Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru aluatul de brioșe:
Pentru glazură:
Preparare briose bio:
Se amestecă făina, zahărul, zahărul vanilat, sarea și praful de copt într-un bol. Adăugați uleiul și apa minerală și bateți până la omogenizare. Apoi se adauga crema Bionella.
Împărțiți aluatul în 12 forme de brioșe și presați 3 alune în fiecare. Dacă doriți, puteți prăji mai întâi alunele pentru a le da o aromă și mai intensă. Se coace la cuptorul cu convecție la 160 °C timp de 20-25 de minute. Se lasă să se răcească în formă.
Se toacă mărunt ciocolata neagra pentru glazura și se topește cu grijă la bain-marie. Se amestecă mai întâi băutura vegetală caldă, apoi Bionella. Se lasă glazura să se răcească timp de aproximativ 30 de minute, astfel încât să fie suficient de fermă pentru a fi decorată. Se umple într-o pungă cu o duză cu stea și se orneaza cele 12 briose. Fiți creativi adaugand inimioare de zahăr, dacă doriți.
Gustul Autentic al Ciocolatei în Cupcakes Bio: Un Desert de [...]
Înghețată Bio Green Smoothie: Gustul Naturii într-o Cupă de Răcorire Mod [...]