Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
pentru 12 brioșe
Mod de preparare briose cu banane si alune bio
Preîncălziți cuptorul la 170°C, cuptor cu convecție.
Se pun toate ingredientele uscate, cu excepția alunelor, într-un castron și se amestecă bine.
Se pun bananele, laptele și untul de arahide într-un blender și se amestecă până la omogenizare. Apoi adăugați amestecul de banane la ingredientele uscate și bateți până la omogenizare. Se amestecă cât mai puțin posibil pentru ca aluatul să nu devină lipicios. Se toarnă uniform aluatul într-o tavă de brioșe tapetată cu hârtie sau în forme de silicon, iar la final se presară alunele și chipsurile de ciocolată peste brioșe.
Coaceți brioșele timp de aproximativ 20 de minute, până când alunele devin aurii.
Cum se prepară prajitura bio: Puneți 750 ml de lapte, zahărul vanilat și zahărul [...]
Mod de preparare: mini briose Puneți într-un bol făina de hrișcă, făina de [...]