Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Preparare briose bio:
Mai întâi preîncălzește cuptorul cu convecție la 180°C și taie legumele alese.
Pentru aluat, puneți într-un castron făina, înlocuitorul de ou, praful de copt, fulgii de drojdie, sarea și ierburile uscate și amestecați bine. Apoi se adaugă băutura vegetală și se amestecă cu un tel sau cu un mixer de mână până la omogenizare. Adăugați legumele tăiate în aluat și amestecați din nou bine.
În etapa următoare, ungeți bine tava de brioșe sau folosiți forme de silicon. Împărțiți aluatul în 6 forme de brioșe și coaceți-le timp de 20 de minute la 180°C cu convecție. Se lasă să se răcească puțin după coacere și se savurează calde sau reci. Apropo, brioșele sărate sunt minunate ca si aperitiv sau pentru a le lua la pachet.
11.55lei
Stoc epuizat44.4937.82lei
adaugă în coș19.05lei
adaugă în coșMod de preparare pâine ciabatta bio Pentru ciabatta fără gluten, puneți mai [...]
Mod de preparare pâine bio cu morcov si nuci: Puneți amestecul de pâine [...]