Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 burgeri
Pentru burger
Pentru garnitura
Preparare:
Pentru burger
Se inmoaie nautul bio peste noapte si se prepara in conformitate cu instructiunile din pachet.
Zdrobiti nautul cu o furculita intr-un castron. Amestecati cu ceapa de primavara, ardeiul si morcovul. Adaugati chimenul, patrunjelul și coriandrul. Se amesteca totul si se condimenteaza cu sare si piper. Galbenusul de ou, pesmetul si faina de ovaz se amesteca pana se obtine o masa solida.
Faceti burgerul si prajiti-l intr-o tigaie cu ulei pe foc mediu timp de aproximativ 5 minute pana cand se obtine o culoare maro- auriu pe ambele parti.
Pentru garnitura
Se amesteca iaurtul, sucul de lamaie, uleiul de masline bio, usturoiul si menta si se condimenteaza cu sare si piper.
Chiflele se taie in jumatate, se prajesc usor , se adauga sosul, burgerul , frunzele de salata, feliile de rosii si inelele de ceapa.
Detalii:
-timp de preparare: 45 min
-timp de inmuiere a nautului: peste noapte
Deliciul Sănătos: Parfait de Miere Bio pentru Toate Gusturile Mod de preparare parfait [...]
Panini Bio și Vegan: Legume la Grătar cu Maioneză [...]