Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Burger bio din naut cu iaurt si menta ecologica

Rețetă Burger bio din naut cu iaurt si menta ecologica
Ingrediente

Pentru 4 burgeri

Pentru burger

  • 80g de naut bio uscat
  • 1 morcov, taiat cubulete
  • ¼ ardei galben, taiat cubulete
  • ½ legatura de ceapa de primavara, taiata in inele
  • ½ lingurita de seminte de chimen
  • 1 lingura de patrunjel, tocat fin
  • 1 lingura de coriandru, tocat fin
  • Sare de mare
  • Piper, proaspat macinat
  • 2 galbenusuri de ou
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de fulgi de ovaz ecologici
  • 3 linguri ulei bio pentru copt si prajit

Pentru garnitura

  • 200 g iaurt cremos
  • 2 linguri de suc de lamaie, proaspat stors
  • 1 lingurita de ulei de masline extra virgin
  • 1 catel de usturoi, presat
  • 2 linguri de menta, proaspat tocate
  • Sare de mare Rapunzel, piper proaspat macinat
  • 4 chifle integrale
  • Frunze de salata
  • 1 rosie, feliata
  • 1 ceapa rosie, taiata in inele

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Burger bio din naut cu iaurt si menta ecologica

Preparare:
Pentru burger


Se inmoaie nautul bio peste noapte si se prepara in conformitate cu instructiunile din pachet.
Zdrobiti nautul cu o furculita intr-un castron. Amestecati cu ceapa de primavara, ardeiul si morcovul. Adaugati chimenul, patrunjelul și coriandrul. Se amesteca totul si se condimenteaza cu sare si piper. Galbenusul de ou, pesmetul si faina de ovaz se amesteca pana se obtine o masa solida.
Faceti burgerul si prajiti-l intr-o tigaie cu ulei pe foc mediu timp de aproximativ 5 minute pana cand se obtine o culoare maro- auriu pe ambele parti.

Pentru garnitura
Se amesteca iaurtul, sucul de lamaie, uleiul de masline bio, usturoiul si menta si se condimenteaza cu sare si piper.
Chiflele se taie in jumatate, se prajesc usor , se adauga sosul, burgerul , frunzele de salata, feliile de rosii si inelele de ceapa.

Detalii:
-timp de preparare: 45 min
-timp de inmuiere a nautului: peste noapte

Produse folosite în această rețetă

Naut boabe bio Rapunzel, 500g

5.00 din 9 voturi

22.48 lei

adaugă în coș
Piper alb boabe bio Lebensbaum, 50g

5.00 din 1 vot

23.79 lei

adaugă în coș

Alte rețete de mic dejun bio

20.12.2023

Bol pentru micul dejun

Amestecați iaurtul cu siropul de arțar. Împrăștiați restul ingredientelor [...]

04.11.2023

Shakshuka bio cu brânză feta

Mod de preparare Shakshuka bio cu brânză feta Puneți măslinele prăjite [...]

Promoții produse bio

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

-10%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

Otet din vin rosu bio Byodo, 500ml

21.0918.98 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 1 vot

Ceai de fenicul 20 plicuri bio Dennree, 30g

10.9010.36 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-20%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 3 voturi

-5%

5.00 din 6 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008