Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Calzone cu ciuperci și anghinare

Rețetă Calzone cu ciuperci și anghinare
Pentru: 2 persoane
Ingrediente

Pentru sosul de roșii:

Extra:

  • 1 ceapă șalotă
  • 200 g de ciuperci champignon
  • 200 g de inimi de anghinare (fierte)
  • 150 g de brânză rasă la alegere (mozzarella, gouda)

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Calzone cu ciuperci și anghinare

Mod de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul sus și jos la 230 de grade Celsius. Aluatul de pizza se pregătește conform indicaților de pe ambalaj.
  2. Tapetați suprafața de lucru cu amidon și împărțiți aluatul în două mingi egale. Se intinde fiecare minge de aluat și se așează pe câte o hârtie de copt.
  3. Se curăță ceapa, se taie pe jumătate și se feliază julien. Lăsați la scurs anghinarea și tocați-o mare. Curățați ciupercile, îndepărtați piciorușul și tăiați-o în bucăți mici.
  4. Amestecați împreună toate ingredientele pentru sosul de roșii. Ungeți cu sosul de roșii câte o jumătate din cele 2 aluaturi, lăsând o margine de aproximativ 1 cm.
  5. Presărați în mod echitrabil 100 de grame de brânză.
  6. Legumele (ceapa, ciupercile și anghinarea) se pun peste brânză și închideți cele două jumătăți ale fiecărei bucăți de aluat.Presați marginile unite cu ajutorul unei furculite ca să se lipească bine.
  7. Înainte de a le introduce la cuptor, presărați cele 2 bucăți de calzone cu brânza rămasă. Se introduc la cuptor pentru 25 de minute.

Produse folosite în această rețetă

-5%
Mix de faina pentru pizza, fara gluten bio BauckHof, 350g

5.00 din 16 voturi

20.8019.76 lei

adaugă în coș
Passata bio Rapunzel, 500g

0.00 din 0 voturi

12.76 lei

adaugă în coș
-15%
Otet balsamic di Modena special bio Rapunzel, 250ml

5.00 din 4 voturi

36.7031.2 lei

adaugă în coș
Zahar brut din trestie bio Dennree, 500g

5.00 din 5 voturi

12.89 lei

adaugă în coș
Frunze de oregano tocate bio Lebensbaum, 15g

5.00 din 7 voturi

12.45 lei

Stoc epuizat

Alte rețete de aperitive bio

01.03.2025

Burrito vegan

Mod de preparare: Fierbeți lintea și orezul în 500ml de apă ușor sărată, [...]

14.12.2024

Covrigi bagel cu sos olandez

Mod de preparare: Pentru a putea pregăti sosul olandez trebuie să amestecați [...]

Promoții produse bio

-35%

0.00 din 0 voturi
-5%

5.00 din 33 voturi
-5%

5.00 din 16 voturi
-5%

0.00 din 0 voturi
-15%

5.00 din 2 voturi
-5%

5.00 din 13 voturi
Fasole neagra bio Rapunzel, 500g

21.2720.21 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi
-5%

5.00 din 1 vot
Bucati fine de soia bio Dennree, 150g

13.4812.81 lei

adaugă în coș
© 2013-2025 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008