Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Cartofi bio copti wedges
retete feluri principale bio

Ingrediente

Pentru 4 persoane

Pentru cartofi wedges:

  • 800g cartofi mici
  • sare condimentată
  • 4 linguri de ulei de măsline bio
  • Allspice d’Espelette
  • sare de mare

Pentru sos:

  • 200g smantana (sau creme freche)
  • 200g branza crema
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • ½ lingură sare de mare
  • ½ lingură praf de ardei iute sau (piment d’espelette)

Preincalziti cuptorul: căldură de sus / de jos 230 ° C (aer cald 210 ° C).

Se spala catorii se taie in sferturi si se pun in bol. Se amesteca uleiul de masline cu sarea condimentata. Asezati cartofii pe o tavă de copt acoperită cu hartie de copt sau într-un vas de copt si se presara cu ardei iute. Se coace pe raftul mijlociu aproximativ 15 minute.

Pentru sos se amesteca toate ingredientele.

Sfat: de asemenea, o plăcere cu cartofi dulci.

Produse folosite în această rețetă

Alte retete de feluri principale bio

17.07.2020

Castane bio cu piure de cartofi su fasole bio

Detalii: – timp de preparare: 75 minute – produs vegan [...]

13.02.2020

Tigaie saraca in carbohidrati cu ciuperci si conopida

Pregatire: Treceti bucatile de conopida printr-un procesor/robot de bucatarie timp de [...]