Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru Crumble:
Pentru cremă:
Preparare cheesecake bio cu crumble si afine în pahar
Se toarnă apă clocotită peste curmale bio, se lasă la infuzat timp de 10 minute și apoi se amestecă cu fulgii. Se presează împreună și se așază pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt (aproximativ 1 cm grosime). Puneți migdalele ecologice în tava de copt și coaceți-le timp de 20 de minute în cuptor, la 160°C (căldură superioară/inferioară), pe raftul din mijloc, până devin crocante. Între timp, se amestecă ingredientele pentru cremă (cu excepția afinelor).
Imediat ce aluatul de crumble este copt, se fărâmițează și se împarte jumătate din el între cele 4 pahare. Apoi se așează deasupra crema și afinele (cu suc dacă sunt decongelate). Împărțiți migdalele și restul de crumble între pahare.
Sfat: Alternativ, puteți folosi și pasta de curmale Rapunzel și toate celelalte varietăți de fulgi Rapunzel.
Se amestecă budinca de vanilie cu zahărul bio în 30 ml de băutură vegetală. [...]
Se prepară cozonacul cu margarină și apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și [...]