Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 portii:
Pentru chiftelele cu vanata si legume:
Chiftele cu vinete si legume:
Se preincalzeste cuptorul la 200 grade (caldura venind de deasupra sau de dedesubt). Cartofii dulci se taie cu un cutit ascutit de jur imprejur. Se pun apoi intr-un vas de copt si se baga in cuptorul preincalzit timp de 40-50 minute. La final, se decojesc. Uleiul se incalzeste intr-o tigaie. Apoi ceapa, usturoiul, pudra de paprika, chimenul si pasta de tomate se calesc putin. Se adauga si dovlacelul si vanata si se calesc 3-5 minute si se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii dulci se zdrobesc si se amesteca impreuna cu legumele gatite pana la obtinerea unui piure. Se adauga pesmetul, patrunjelul si semintele de in aurite amestecandu-se impreuna. Se lasa 20 de minute pentru a se racii. Se incalzeste uleiul in tigaie. Se fac 24 chiftele si se rumenesc timp de 6-8 minute la foc mediu pana capata o culoare maro-aurie.
Pentru sos caju-cocos:
Se amesteca toate ingredientele impreuna pana la obtinerea unei texturi cremoase. Se adauga sare si piper dupa gust.
Pentru bolul Poke:
Orezul se gateste dupa instructiuniile de pe ambalaj si se imparte in boluri impreuna cu chiftelele si legumele pregatite. Orna-ti sosul presarand seminte.
Mod de preparare tocană de legume bio cu chorizo Puneți continutul plicului [...]
Mod de preparare: Se amestecă untul, făina, oul și sarea într-un [...]