Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru chiftele
Pentru prăjire:
Ingrediente opționale - după gust:
Preparare Chiftele vegetariene bio Rapunzel
Varianta vegetariană: Puneți fulgii, supa clara și sarea într-un bol. Se toarnă apă clocotită peste ele și se amestecă. Se acoperă și se lasă să stea timp de 10 minute. Se amestecă ouăle și ingredientele opționale în terciul de fulgi. Într-o tigaie, se prăjesc 5-6 chiftele în ulei încins pe ambele părți.
Varianta vegană: Pentru început, se amestecă făina de năut, fulgii, bulionul de delicatesă și sarea cu 200 ml de apă și se lasă totul să fiarbă la foc mic timp de 10 minute. Se adaugă alte ingrediente, cum ar fi ceapa, brânza vegană, legumele și pesto, după cum se dorește. Apoi se prăjesc 5-6 frigărui într-o tigaie.
Combinațiile preferate:
Ușor picant: Rețetă de bază pentru frigărui cu ceapă, feta, cartofi dulci, pudră de ardei iute și turmeric.
Italiană: Rețetă de bază pentru chiftele cu ceapă, parmezan și roșii uscate.
Preferatul copiilor: Rețetă de bază pentru frigărui cu morcovi și brânză tare
Sugestie: Cu pâine crocantă din fulgi! Puneți 4-6 linguri de fulgi într-o farfurie plată și întoarceți chifteluțele înainte de a le prăji
Mod de preparare: Mai întâi se pregătesc ciupercile. Se taie în [...]