Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Se amestecă făina integrală de hrișcă cu praful de copt, sarea și apa și se lasă la macerat 10 minute. Ungeți tigaia cu putin ulei de măsline și adăugați în tigaie pe rand cate un polonic de continut. Coaceți fiecare clatita aprox. 2 minute, întoarceți și coaceți încă 2 minute pe cealalta parte.
Sfat: pentru a menține clătitele calde, porniți cuptorul la temperatură scăzută și puneți o farfurie în el.
În timp ce clătitele sunt păstrate calde la cuptor, sosul de ciuperci este pregătit. Tăiați ciupercile în bucăți mici, adăugați puțin ulei în tigaie și frământați ciupercile. Într-o cratiță suplimentară, se amestecă sosul de ciuperci în 250 ml de apă rece și se dă la fierbere în timp ce se agită. Adăugați margarină sau cremă de legume și continuați să gătiți timp de 3 minute la foc mic. Amestecați ocazional. La final, adaugați ciupercile.
Tăiați pătrunjelul. Aranjați o farfurie cu clătite și sos de ciuperci și rafinați cu pătrunjelul tocat fin.
23.8021.42 lei
adaugă în coșMod de preparare: Se amestecă laptele călduț cu zahărul și cu drojdia. Se adaugă [...]