Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
pentru lătite
pentru dip/ sos
Mai întâi se spală dovleceii. Se curăță cartofii și morcovii de coajă și se dau legumele pe răzătoare grosier. Se scurg într-o sită și apoi se stoarc foarte bine cu mâna.
Se curăță și se taie mărunt ceapa și cățelul de usturoi. Se spală și se toacă pătrunjelul. Apoi se amestecă toate ingredientele și se condimentează.
Se încălzesc 3 linguri de ulei pt prăjit Byodo Rapeseed într-o tigaie tapetată și se porționează amestecul de legume obținut anterior, in două jumătăți. Se prăjește la foc mediu timp de aproximativ 5 minute și abia apoi se întoarce. Prăjiți clătitele puțin câte puțin, adăugând mai mult ulei dacă este necesar. Se degresează clătitele terminate pe un prosop de hârtie și se țin la cald în cuptor.
Între timp, se spală și se toacă mărunt ceapa verde și pătrunjelul. Se amestecă quark-ul și iaurtul, se adaugă ceapa verde, ierburile uscate și pătrunjelul. Apoi se asezonează cu paprica, lămâie, sare și piper.
35.8 lei
adaugă în coșAmestecați iaurtul cu siropul de arțar. Împrăștiați restul ingredientelor [...]
Mod de preparare Shakshuka bio cu brânză feta Puneți măslinele prăjite [...]