Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 8 clatite
Pentru servire:
Preparare:
Intr-un blender, mixati terciul pentru micul dejun pana cand acesta obtine o textura groasa ca a unei faini. Apoi adaugati la blender toate celelalte ingrediente, cu exceptia grasimii de unt Ghee si amestecati pana cand consistenta este similara cu cea de panificatie. Daca aluatul nu este suficient de lichid, adaugati putina apa. Umflaturile/cocoloasele din aluat nu reprezinta o problema.
Se incalzeste grasimea de unt Gheea intr-o tigaie la foc mediu. Puneti o cantitate potrivita de aluat in tigaia fierbinte si se intindeti cu spatele unei linguri pana obtineti o forma de clatita. Coaceti aproximativ un minut pana se formeaza bule mici pe suprafata clatitei. Intoarceti usor clatitele si coaceti-le si pe partea cealalta. Repetati pana cand aluatul este consumat. Serviti clatitele cu banane, fructe si sirop de artar.
Detalii:
-timp de preparare: 20 min
Înmuiați curmalele în apă pentru câteva ore ca să se [...]
Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]